ме нервира типот со кој се плеткам-вчера беше(се каривме, сме во врска) а денес ниту трага ниту глас од него(ма каква врска, какви бакрачи, ова е само мување-излегување и дружење) ама тој не го знае ова
Кој друг може да ме изнервира, ако не татко ми??? Друже командире, БРАВО!!! ми го за*еба денов поштено! Ама тука е дечко ми, па брзо ми поминува!
Суртукот од дечко ме изнервира! Леле колку навреди ми се на врвов на јазиков, не можам да ви опишам. ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!
Кој друг ако не дечко ми..... Незнае ништо попаметно освен да ми го унакази денот... Сега би можела да му се јавам да му изнакажам 300 глупости но сепак не не бива нас за толку нервози...
Една колешка на работа.....де бре мрзииииии абре не ќе се шините ако ставите една рака да помогните, наместо да се пулите во таванот и да бројте овци.....ама јас сум кривааааааааа....не чини толку да се работи. не не не!
Мајка ми, дојде од работа и одма почна да се дереееееееееееее! А јас со добиено и стоак ме кине. Аман жено напна мори!!!
Мајка ми, пред малку Добро бе, зашто еднаш кога ќе и речам “добро мамо, престани“ не престане!!! Значи, понекогаш не е возможна! Вика добро и пак мрмори гррррррррр
уфф животов малку... ма малку поише ме нервира во последно време ама така ме зае*ава, као ја да сум му некоја кукличка за у досадно време па си се игра со мене ама онака без пауза, само нови и нови и нови е*ани стапици и замки, туку ми ги тестира живците... Damn..
Денес не ама вчера да. Имам другарка од прво одд могу сме блиски со се си помагаме во животот,ама мајка и во последно време е неподнослива.Одам да ја видам другарката имала хирушка интервенција дома на посета.Во собата мајка и татко и седнав си праиме муабет и мајка и онака зајадливо почна за мојата работа,за партии политика и ми вика ''Ти кога одиш да молиш за услуга си го ставаш лавчето во џебот-мислеше на вмро''кога почна со критики за политика ми се смачи небере јас сум некоја голема партијка или главна во штабот на вмро.Ми се одмили и се покајав зошто отидов.Многу пати сум и приметила завист,љубомора на мајката на мојата другарка.Имам поубаво работно место завршив факултет за се нешто во животот сум поупорна и поуспешна од нејзината керка т.е мојата најверна другарка.Со другарка ми немаме таков проблем за се се заедно радуваме за се и заедно плачеме.Но лично за вчера и од неа се изнервирав кога збореше мајка и таа требаше да ме одбрани и да и се спротистави,а она си трае.Денес и кажав по телефон дека сум навредена и и реков мојата мајка така да се однесува двете очи ке и ги извадам,а ти не изреагира не се лути ја знаеш каква е ,а и несмеам да и одвракам.Навистина ме изнервира,навреди не и се лутам ништо нема да и речам ни на мајка и ни на нејзе само ке оретчам со одењето кај нив дома. Сфатив дека мојата другарка живее под деректива и голема послушност на родителите.
Ја видов бившата на мојот бивши шо ми ја заеба врската со, а за беља е братучетка со една од моиве у друштво, па окапаа на моабет пред мене. Не знам како не ја напикав на дното на некоја шахта )) И како шлаг - бившиот се појави у мојата смена (не знам кој к*рац тражи кога си е у другата цело време) и мислам дека ќе се лансирав у друга галаксија кога ми излезе пред очи! не ми беше shitty day, мада дефинитивно можеше да пројде и без да ми се појават тие 2та ванземаљци