Ептен ама ептен ме изнервира манипулацијата на т-мобиле со своите клиенти и нивниот непрофесионализам
лол еден школски денеска ме пукна...леле како ме изнервира.. го мавав со се што ми беше при рака...па после и ми се смее... ц,ц,ц ..
Лелее и мене ова ми се има случено во Рамстор во Calliope мислам беше, а потоа истиот ден во Веро, не знам во која продавница беше. Јас и сестра ми умревме од срам, обезбедувањето и продавачките не претресуваат, од надвор луѓето гледаат. Срамови живи. Инаку мене денес (засега) после долго време никој не ме изнервира!!! Yupiiiii
Сама јас си се нервирам... глупост до глупост правам.Да, јас сум таа најодговорната која презира глупи постапки и им се дере на луѓето ако згрешат нешто. Му направив проблем на брат ми со документи, по грешка сум ги дала погрешните и му направив дупло работа. А уште не се ни извинив поради тоа, хм да тоа сум јас неспособна за да кажам извини АААА и да концентрација на нула, кафето ми претекува едно по друго, пуканките ги загорев и ја оставив ринглата уклучена Очигледно е дека треба да си легнам да отспијам малце, не си личам на себе овака
Мајака ми вака убаво од сабајле... Секогаш кога имам колоквиуми или за учење се нешто и треба и морално е да се направи...и се почнува со песната "Да учеше толку многу колку што викаш ќе беше првенец, со сите 10ки, а не ми викаш дека немаш време да идеш со мене цвеќиња да купам" Аааааааа колку убаво ме изнервираа!
Ме изнервираа Жаре - Бербер и Боки 13. Отварам очи и оп....они на телевизија. Јас не знам кој му дозволи на Жарко да се појавува на тв. Типот ми е толку антипатичен, се прави смешен со сила, а и ни едно прашање не му е нормално. Овој па другиов- веќе прочитано. Сфативме дека не е геј и дека глуми, па дај Боки те молиме оправи се, веќе не си интересен.
Ехххх уште рано сабајле ме изнервира ,,некој,,! Јас ли сум крива бре што некој не знае да си го организира својот ден па со викање да ме буди?!?! Ме изнервира едно ненормално викање и обвинување... ме изнервира една одвратна фаца, неподнослив глас и ,,кукање,, до немај каде!
http://vest.com.mk/?ItemID=03BB4AC26D19 ... 895C&arc=1 Е ова ме изнервира. 10 години и девојката му ја зел. Браво бе, одиме напред со вакви деца. На 10 години бубрегот, на 20 ќе убие човек! Ццццц
Се е ова резултат на Полат,на не знам ти кој,на насилничкине цртани,а и на родителите...И сигурна сум дека се полошо ќе станува.
татко ми уште од сабајле лелеле како ми го крена притисокот добро знам дека сте попаметни од мене јас сум најдена на патот ај нека помине брзо денот сакам да биде вечер ми се шета некаде не можам да издржам овде од нервоза
Прво сабајле другарка ми Ми го зеде палтото од раце што сакав да го купам Вечерва дечкоми,не му биле суви патиките за да излези со мене,а со другариве може да оди
Ме изнервираа старцине во автобус, глумат дека неможат да одат а чим видат слободно место брзи се ко формулчиња.
Мајка ми. Мајка ми која ја сакам најмногу од сите и која толку ја почитувам. Од секогаш пријателски односи, од секогаш сум се договарала со неа за што и да не можам сама и ми помагала, и сега си гази на зборот и прекршува ветување. ...И ме боли многу.
брат ми, мајка ми, дечкото, старцине во автобус, другарка ми, времево, и свеее ме нервира веќе свеее!!!
ТАТКО МИИИ.... кој друг ако не тојј.... значи стварно не можам повејќе да го поднесам човекотт... на живци ми идее....