Бившиот!!Ееј го мразам...зборувал сешто за мене иако не сме заедно веќе две години...не знам што му е проблемот но само сакам да ме остави на мира да си бидам со мојот сегашен...кај го најдов и јас него за бивши...
татко ми секој втор збор му е само на компјутер седиш ништо друго незнајш и со тоа намали ја музикатаа аманнн си легна сега хух хаха
За чудо, никој не ме изнервирал денес.. СЕУШТЕ ! обично одма се наоѓа некој што ќе ти го упропасти денот уште од сабајле..
Денес се изнервирав многу .... скоро цела Битола ја прошетав и никаде не си најдов бели убави високи штикли какви што сакам
Денес ме изнервираа многу работи,го напустив работното место со соодветна причина која сега не е битна но еве го направив.Реакцијата ја очекував од другата страна и ни тоа не ме изнервира но кога почна да ме навредува демек јас сум била егоист и дечко ми така сум го оставила па пропаднал сум немала совест ВТФ ? ај казете ми дали некој смее да ви се меса во приватноста поготово кога сте биле најпрофесионални во својата работа?кај отиде светов бее со вај памет и да, немам совест за денесната постапка, бев праведна се до овој ден се безвреднував самата себе,трпев и навистина трпев и сега затоа сум лоса?оти ставив крај на ова потчинување?Eпа немам совест,се изнервирав но ке се нервираат подолго време бас оние и тоа сите за кои сум ставила крај а и фамозниот ми дечко да бесе човек со срце и да знаесе да се однесува ко спрема човек сега нема да пропага.Па стоете си на зборовите и поднесете ги последиците како здрави личности,нормално дека мене сеедно ми е јас имам чиста совест секогас размислувам малку порано!