Мајка ми ми врти околу наоколку ми наговара сакам кажам не знам речам .... Уффф што ме нервира женава ауу не ја можам деновиве
Денес никој не ме изнервира, ама чекај далеку е еден часот по полноќ па да ти речат : „Каде беше досега?“ А туку не, тоа ќе биде утре фактички... Е па вчера беше петок и нормално в чаршија . Тогаш секако, ме изнервираја домашните навечер во еден часот со познатата горенаведена реченица
Професорот по физичко заради кој моравме да останаме 3 часа,за тој да си го одржи 7 час. И тоа во училница каде 15 минути си пишуваше во дневник а ние дремевме по клупи и се пржевме на +35
Епа нема ден да не ме надразни некој. Не беше заобиколен и овој. Важни и помалку важни личности... Спојлер п.с не сум во пмс
Кој друг ако не мајка ми. Како вода што пие секој ден-така секој ден мора да ме изнервира. Дозата да ја прими
мајками ... епа неможе секоаш ја да бидам крива за се И се лутината ке ме држи долго Додека не ми се извини а тоа тешко така да ке потрае
Eдна глупачка што му се упикават на дечко ми и покажав убаво ама уште ме држи нервоза,па да видиме дали ќе продолжит да превземам поголеми мерки
Кучињата на моите комшии кои од кога се во населбава седат врзани, ниту се избањати, ниту се нахранети, ниту се напиени, ниту се извадени од двор... Постојано лаат. И навистина веќе ми одат по нерви. Не само на мене туку на цело маало. Сакам кучиња и се тоа.. Разбирам дури зашто постојано се нервозни и агресивни кучињата. И мене некој така да ме третира ќе викам, ќе плачам. Не ми е јасно зашто земаат домашни миленичиња кога не се грижат за нив?! Остави ги да ги земе некој што навистина сака да има такво бушаво пријателче за кое ќе се грижи! Ама неееееее, ако немаш куче денес не си фацурина Па кај уште кучињата им лаат 24/7 и тие пустите седнале едната во својот двор, другата такоџе, шмркаат кафица и трачарат кој се вратил вчера доцна, кој е пијаница, кој се омажил, кој пушта гласна музика...