сестрами, денец во маркет незабелеЖително јас си одам со колиЧкава си ставам а таа ги вади и ги става пак на рафтовите
Дури сега гледам дека постои темава. Уште е рано некој да ме изнервира , ама за вчера морам да си кажам. Ме изнервираа братучедките што не ме разбудија порано, ќе завршев мн работи. Па уште мислеа дека ништо лошо не направија, па дури ми викаа-ај, ќе биде, и тапкање за рамо. Море и завчера ме изнервираа . Јас имав температура, едвај очите ги држев отворени, они ми викаат-немој со лекови, ќе ти помине. цц...
Денес ме изнервира ама најмногу на цел свет, мојот професор кој ме матка 7 еј 7 месеци за една скапана семинарска и се него нешто не му се допаѓа, епа ќе си пукнам веќе и сеа не можам да полагам три испити оти ми била услов семинарската, а он ќе се заебава со мене ццццццц срамотилаци невидени
Мојот ножен проклет палец....кога највеќе ми требаше, да галопирам по Скопјето, за*ба работа Па добро сака ампутирање, малку му беше вчера во кадата хирушки интервенции...мекуш.
сите буквално ! мајками , библиотекарката , дечкото со кој искачам , луге од клас.. дефинитивно не ми е денов !!!
Тетката од Железничка. Патничкиот воз од Богу иза леџа за Три лепи женски полови органи, пристигнува на трети колосек. АМАН жено, АМАН! Озвучувањето ви е катастрофално, повеќе го слушам јас во соба отколку тие што чекаат воз. И секој, ама секој факинг ден, идат по 30234982 воза. Како бе, кога ти треба, нема ниеден, кога сакаш мир, еве ги. Патничкиот воз.... ЊЊЊЊЊЊЊ. Забегани.
Денес дозволив да ме изнервира една проста чистачка со осмо одделение Напуштајќи ја општинската сала каде што се прават обуките за попишувачи, јас и дечко ми слегувајќи по скалите бевме срамно понижени од таа проста особа. Имено жената ја знам онака од улица. Значи не ми е ниту в комшии, ниту ми е фамилија, ниту пак некогаш сум била во близок контакт. Онака, ја знам како мајка на еден школски другар. Јас го барав телефонот во ташната и нормално главата ми беше свртена надолу. Наеднаш женава почна да вика т.е да се ДЕРЕ. „Па речете барем добар ден“, „Поминувате тука како низ турски гробишта“ Јас мислев онака рекла па и возвраќам „Го барав телефонот во ташната Извини не те заприметив еве Добар ден ,како сте? “ Кога почна жена да се дереее...„Што е ова? Сте се кренале.Никого не познавате“ „Ѓубриња едни“ Луѓето почнаа да се чудат што и е на оваа? Значи сите ме знаат како културно девојче, а таа ме направи брука пред сите Која е бре таа јас нејзе да и викам Добар ден Добро утро???И градоначалникот да е..не му викам...Што се замислува? Море ќе ја пријавам кај надлежниот и ќе ја натерам јавно да ми се извини. Бреее
Eдна другарка... Кај не побарав совет, го добив. Кога прашав зашто така вика, добив едно па не знам! Ќути си боље!
Не само денес,веќе неколку дена сестра ми ми трча маратон по нервите. Не знам шо и се дешава во главата,али шо и да е мора да се смири кај и да е. Нема да ја толерирам повеќе. Глупачката од кујна ме изнервира. Нешто годинава сите дигнале носот мислиш тие се тука директори,не директорите. Чекајте бе малку,треба да се знае што е и како е тука,секој на своето. Таа мене ќе ми продава муда за бубрези.. Дали цимерката ми шетала по темни улици.. Прибири си ја ќерката прво,а и ти со неа,пола администрација од тука те легна и таа мене ќе ми кажува. Глупача.