баба ми -.- намина на гости и одма бла бла бла што е ова 2 саат станувај од спиење...дури и ќебето ми го собра
ааааааааааааааа ме изнервира таа девојката на бившиот ми таа ми звонеше и замараше сега направила ко јас да сум крива Па тука као ке ми забрануваат јас да звонам, идиотка брееее со се има на мајкава Земја п.с. И татко ми во моментов абе се ми е преку ..... аман веке од се
Шнолата на мајка ми !!! Кај најде да се изгуби баш кога требаше да излеземе со мама,па се изначекав додека се преобркаше цел стан за да се најде баш ТАА проклета шнола,морала таа да биде
Мојата таканаречена најдобра другарка.Значи ставив слика на фб од мене и неа и сликата е навистина убава.Таа кога ја виде почна да урла,одма да сум ја избришала,дрн мрн.. Јас се заинатив и не ја избришав пошто сликата не е лоша и таа ми рече да не и обраќам повеќе... Замислете???! Да не и се обраќам,зошто?..За една слика на фб? Зар е поважна таа слика од нашето пријателство? Зар фб е поважен од нашето пријателство? Арно велат,господе чувај ме од пријатели,од непријатели сама ке си се чувам.
Не е културно да се ставаат туѓи слики на ФБ, или било каде, без согласност од тој чија слика се става.
До сега пу, пу никој. А и у хороскоп ми пишува дека денес ќе бидам како мал сончев зрак и нема да постои човек кој нема да ја почувствува мојата топлина.
Професорката по Македонски јас и викам ме боли стомакот не можа да идам на слободна(секако лажев) а таа ми вика седи тука ќе се договарама нема ни да мислиш на то