Apps facebook femina mikrotik.com google translate twitter tumblr widbook youtubetomp3 youtube testoj za natprevar fizika 1-str megashare europian translator
1.www.transformice.com (игра) 2.Google 3.Youtube-mp3 4.Youtube 5.Femina 6.WeHeartIt 7.Web MaxTV 8.Facebook 9.iOffer 10.aliexpress 11.Megashare
На прво место ми се меилот и гугл календарот што си го користам како агенда. Потоа имам неколку категории : Факултет : чувам се што ми е потребно во врска со предавања, вежби, материјали, електронски индекс, распореди и чуда. Интерес : тука е се што ме заинтригирало што сакам да го прочитам и разгледам повеќе пати а што не ми е од круцијална важност. Cooking : тука си чувам рецепти Studying and Creativity : тука си чувам мотивациони видеа, мотивациони блогови, типс и трикс за подобро совладување на материјал, едукациони видеа, тедекс видеа, и http://coffitivity.com/ што ми е спас за учење во читална бидејки мразам мртва тишина.
Hotmail Facebook Youtube Google Translate Tumblr Weheartit Femina JSP Instagram Radio Torrents Kajgana forum Kafepauza Crnobelo Denar Biznis.mk Watsh Suits?revenge/the vampire diaries/new girl Online (ова е како посебни линкови) Zephyr Факс и уште +20 страни што ме мрзи да ги пишувам.
- Facebook - YouTube - Femina - Twitter - 9GAG - WeHeartIt - Tumblr - CrnoBelo - Кафе пауза - Мотика - Wikipedia - Miniclip - Supernatural Sidereel - Vampire Diaries Sidereel - Google Images .. и толку сее
Уф.. многу ги имам. Основни се Facebook, Youtube, CheCast, потоа фолдер со PTC сајтови, страници за вработување, со филмови кои сакам да ги гледам, фолдер со речници, дигитални книги, рецепти, со DIY страници, со вежби, и на крај со онлајн телевизии.
Femina.mk Facebook Cambridge Dictionary Google Translate You Tube Yahoo Gmail Angliski jazik/flf.ukim.edu.mk Zorannah's Fashion Corner Glam&Glitter Vivaluxury Дигитален речник на македонскиот јазик и Приватен веб сајт/форум од група на факултет.
translate mk tv youtube google drive breakdown Gn'R guitar tab RDS Watch Breaking Bad Google Maps Deviantart workouts свашта
Се и сешто од фемина до некој глупави игри кој сум ги играла како мала а сега сестра ми не се добројуваат ке начекам нешто што ке ми падне во око ке го зачувам и така цело време и се полни полни и полни од време на време ке седнам да средам ама пак се полни