Имам 2 полици на кои сојат разноразни рамки со слики, плишани мечиња, украси и по некоја книга, воглавно имам постери и некои вакви што се лепат на ѕид со ликовите од Дизни како Мики Маус, она кучето, ја имам и Јаготка и така.. Едит: Имам и 2 слики на платно цртани лично од мене
На два ѕида имам две полици ама поврзени, на другиот имам виножито и зборот infinity, на другиот огледало и слика од девојче.
На едниот ѕид 4 слики,на другиот 4, постери некои,саат сино со жолто како боите на ѕидовите,и едно како со некои човечиња...А,и огледало исто
Ништо. Само огледало. Наскоро ќе дојде и тој ден да ја декорирам повторно собата, па ќе направам нешто интересно.
На едната страна(над главата кај што ми е креветот) има ѕвездички жолти и една месечинка што светат во темно.На соседниот ѕид имам нешто како розава расцветена гранка и околу неа птички и пеперутки како летаат.Тоа го опфаќа пола ѕид.На другиот имам полици и 2-3 слики
Пајажина околу гоблените. Се шалам. Имам само едно огледало и врз него кукарача ланец од оние на плажа уз коктел што идат. Ама затоа едниот плакар ми е прича за себе, пубертетските симпатии уште ми стојат залепени, кој да ги одлепи, веќе и виша сила не ги одлепува. Фудбалери еден куп.
На едниот ѕид имам огледало и две полици со книги и рамки за слики на другиот имам голем саат а другите се празни. Сакам да ставам слики вака нешто ама тоа ќе морам да седнам еден ден најубавите да ги извадам и залепам.
имам над бирото полици со украси на ѕидот од кај креветот на сестра ми има мече и календар (кој зафаќа доста место на ѕидот и така делува исполнето) , а на мојот сид има едно големо мече во вид на срце и едно огледало кое е помало и не зафаќа мн простор
Мојата соба е целата розева... на едниот ѕид имам големо огледало, на дугиот ѕид имам налепници од жена ангел со срценца и насекаде околу мојата собе има поставено рамки меченца и налепници... од Hello Kitty
прв sид.огледало,слика од Мерлин Монро и една слика со маче и куче втор sид.плакари и само плакари низ цел sид трет.врата четврт.прозор или културно македонски пенџере
На еден ѕид има македонско знаме (патриот ) а на другиот имам карта од светов ( и јас не змам зошто) Што би сакала да имам : Слики ! Многу слики ,мои слики,слики од фамилија и другарки
Ѕидовите на собата ми се обоени во портокалова боја (впрочем, целиот ентериер е во такви топли бои - црвена, кремаста, портокалова), постелнините, фотелјата и тепихот ми се со цветови, така што ѕидовите ги немам многу оптеретено. Имам една полица, под неа имам врамено сложувалка од 500 парчиња, имам ставено едно големо огледало и поголемо парче морска пена во портокалова боја на која имам закачено слики од детството. Едниот ѕид од собата е целосно искористен за голем плакар, а во склоп на самиот плакар има дел со полици на кои имаме ставено книги, украси, рамки со слики, по некоја играчка и слично