Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што имате при рака ако ве нападне некој манијак?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Vaga03, 23 мај 2011.

1. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.751
    Допаѓања:
    3.610
  2. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Многу гласно пискам, доволно е тоа. :rofl:
    Се шалам.Најчесто коа бегам сама сите сетила ми се вклучени, од секаква можност се чувам.Штом осетам дека нешто не е во ред или трчам колку што ме држат нозеве, или телефонот и звонам кај ќе стигнам.
    Парфем ми е втора опција.Ќе се потрудам редовно да го носам.
    Ама се молам само да не дојде до нешто вакво.Доволен е стравот што ќе ми го предизвика, за потаму не ни сакам да помислам. :tmi:

3. Amely

Amely Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2014
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    129
    Ако врне имам чадор,а ако не ташната која секогаш ми е тешка

4. DarkAngelOfLove

DarkAngelOfLove Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2014
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    :o никогаш не ми текнало на тоааа

5. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    јас имам црн појас 2 дан
    сум поминала таква ситуација, само што ептен откачив, па намето јас испадна тој жртва, ама судови и такви работи не беа влучени фала му на бога
    Сеа си ме поздравува ако ме сретне низ град

На magic.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    девојки ако ви е потребен совет за најлесна самоодбрана прашајте слободно ама во лп, пошто незнам дали е дозволено, ама и не би требало јавно да се кажува

само нешто да ви кажам, забите нема да ве заштитат како што може ноктите или куч најобичен ( од врата)

7. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Нож. Секогаш имам нож во ташна. Мало онакво џебно. Секако ќе заврши работа 8)

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    like :rock: :rock: :rock:

На Twinkles му/ѝ се допаѓа ова.
  9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Освен шлаканица и директен удар меѓу нозе друго ништо.
    Еднаш ми се случи така, ама среќа не беше нешто поозбилно. Сега се плаши да помине од кај мојата зграда.

10. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Па имам... дезодоранс! :rofl: Какво парфемче бе, нема да имам милост кон нив! :!: :lol:

11. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    pepper spray :D а и кога бев мала карате тренирав :rofl: :ninja: :ninja: :bandit: :punch:

12. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Клуч имам секогаш иако не знам колку може да помогне. Имам дома солзавец ама мислам дека не смееш да го носиш со себе. Имам и џебно ноже ама треба да се расклопи прво, а не верувам дека ќе ме чека да го отворам :D

13. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Мажите имаат слаба точка, а коленото тука секогаш може да помогне :D Па уште и штикли ако носам, леле подобро да бега. :D

14. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.192
    Допаѓања:
    13.031
    Ништо при рака.А како читам повеќето коментари се со некој дезодоранс, тоа да може да помогне ама јас додека си ја откопчам ташната, па внатре еден куп работи,па додека да најдам... ептен долг процес ќе излезе тоа :rofl:

Ми се има само еднаш досега случено,и верувале или не баш на гробишта.Не за друго, и денот го паметам недела беше,имаше ветер и замислете никој освен јас и овој манијакот.Не се испаничив,не реагирав бурно со оглед на тоа што беше далеку од мене ама сепак доволно ми беше помислата дека морам некако да излезам од таму.Не дека беше касно,значи некаде околу 2 часот попладне.Си вртев кругови (значи далеку бев од излезот), и се вртам гледам овој пак позади мене.Почнав да си пцујам во себе. |( Потоа забрзив и некако стигнав до излезот и замислете само да земам да излезам, овој пред мене :o се шокирав...помислив дека готово е,ама среќа господ ме чувал сето време си се молев,сите молитви си ги кажав :angel: Фала богу еден човек помина, и во последен миг се спасив, ама чекајте сега има уште ]:)
    Си одам, се оддалечив и слушам нешто крцка позади мене и ме прати 2 мин.ама ајде ништо не се ни завртев,ама се изнервирав (нормално почнав и да викам), се завртев и што да видам еден постар човек на велосипед.Овој кутриот се исплаши од мојот глас,уши му дупнав :$ Сто пати ми се извини човекот,после сретнав едни наши роднини и ме испратија до дома.

И јас во оваа ситуација немав ништо освен една две свеќи, каков мирис,каков солзавец... :^)

Туку само подалеку од вакви манијаци, а за следен пат- ќе сум подготвена,какви мириси,палки... си тренирам по дома мавање боксови така да нека му ја мислат :wasntme:

15. The-fallen-one

The-fallen-one Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    40
    Шипка си носам,но не секогаш имаш време да ја извадиш. Затоа научив и да удирам.

16. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    :muscle::muscle:Najdobar nacin na samoodbrana e silen udar vo megunozjeto :lol: Definitivno ke dobies na vreme dodeka gi prebroi site zvezdi:$

17. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.411
    Допаѓања:
    9.377
    Немам ништо :$

18. hisgold

hisgold Нов член

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Ништо не носам со мене пошто сум во мирен град.. освен сега со бегалциве шо ги има насекаде.. Ајде и јас една случка да си кажам.. Бев во Скопје, требаше да се враќам во мојот град дома, и излегов од станот и тргнав на кај окта во карпош 3, за да преминам на другата страна.. Приметив еден манијак позади мене како оди, и се завртев. Беше пеколно, а јас со куфер во раката, почнав шо побрзо да одам, и овој по мене. За среќа сретнав на брат ми другар и со него отидов до автобуската.. Од тогаш, до сега кога и да одам за скопје секако носам парфем мал во џеб...

19. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.683
    Допаѓања:
    79.791
    Имам нозе и раце за да се бранам, друго ништо.

20. tropix4e

tropix4e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    141
    Пред скоро време си набавив едно вакво привезоче за клучеви upload_2018-4-13_2-5-9.png . И убаво изгледа, а богами може и убаво да ме спаси во некоја таква ситуација upload_2018-4-13_2-4-38.png . Да не правам муабет за гласов што може ненормална бучава да крене. Порано кога осеќав дека сум во опасност имав навика да си го ставам клучот меѓу прсти за секој случај.