Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што имате при рака ако ве нападне некој манијак?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Vaga03, 23 мај 2011.

1. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Дај боже никогаш да не дочекам такво нешто,а инаку што имам при рака :?: па ташната таман како што ми е тешка секогаш и чадорот :!:

2. RiRii

RiRii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    45
    Подобро тој нека бега од мене.. :!: За да не настрада оти лично јас ке одговарам за неговото физичко здравје. :swear:
    Абе каков солзавец додека буриџкам по ташната тој ке ме легне :D Ташнната со уште нема удри мегу нозе и завршена работа.
    Тој вака ке се свитка :bow: а ти вака ке се поклониш :bow:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Тешка чанта и раце и нозе :D Ако треба и устата ќе ја употребам,месо ќе му откинам! :devil:

4. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Сум имала проблеми со наркомани, ама со манијаци фала богу не. Ама секогаш у џеб иам скалпер :D , а ако немам, ке се тепаме бе брате, па кој победи! (а мојата победа е загарантирана) Од било каде да те фати (за рамена, одпозади, од било каде) имаш начин и техника. ;)

5. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Книга по облигации доволно тешка за да го онесвести :lol:
    Шала на страна, немам ништо посебно за заштита освен ташна што секогаш ми е преполна со еден куп ствари, па според тоа е и доста тешка. И секако доволно развиени нозе од пилатес и возење точак :wasntme:

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Брзи нозе и пискав глас аааааааааааааааа

Не дај Боже да ме нападне некој.....Ама човек треба да внимава, секакви шетаат по светов... :^)

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Една пуна песница, ташна потешка одмене, добра штикла.... :D
    шала на страна недај боже да ме нападне таков некој, а инаку конкретно нешто немам иако би било доста паметно да имам нешто корисно при себе, зошто за жал тоа е секојдневие денес.

8. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    1 точка најсигурна :) :) :) :)

9. kika13

kika13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    104
    Ајааааааа моето оружје-цвеќето на мама хаххахаааа али добро што е у саксија :D

10. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    среќа....се надевам :worried:

11. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653

xdddd. моето е капче од Дете Полицаец. :rofl:

12. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Носам солзавец односно pepper spray откако ме опљачкаа пред 4 години. Еден период пред да го купам солзавецот носев антена на извлекување....Добро е што немав прилика да опалам некого со антената :D

На srcekrsacka и soco им се допаѓа ова.
  13. game.f

game.f Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    ТУРПИЈА ЗА НОКТИ! (ПОГОЛЕМКА) :))))))))) :lol:

14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Немам солзавец но скоро секогаш имам мало парфемче на точење со мене. :D И тоа секогаш ми е при рака така да...
    А инаку 90% од случаевите носам и некој голем тежок прстен, па честопати си имам помислено колкава би била болката ако му ја тутнам на некој у фаца - неизмерлива. :!: Така да прстенчето мое мило ми е тајно оружје. :)
    А и имам тренирано некое време аикидо, така да знам некои вештини за одбрана ако ти дојде одпозади, од страна ова-она, така да најверојатно би ми послужиле.

На soco му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    36
    Карате :D имав таква случка :) кај што живеам јас има едно место каде најчесто одат парови шо нема кај да си вршат работа па у кола таму вршат... и полно е со манијаци... една вечер јас идам од чаршија, 3 после полноќ беше, онака забрзана на штикли и смрзната, кога слушам иде некој зад мене, од никаде се појави чоеков... се свртев видов не го знам и си продолжив... истиов човек ме пресретна малку погоре (ваљда фатил некое покусо патче) и ми излезе пред мене и стои не мрда... а јас си мислам шо сака сеа овој ненормален... ми вика „еј маче, сакаш секс милом или силом?„... Мене, пошо не трпам никого за ништо, ми се откачи некоја жичка у глава, кога го подбрав, незнам дали знаеше кај му е глаата а кај задникот :D Наиде еден од комшиите и ми вика алооо женска не си нормална знаеш ли шо може да ти напраи? Јас само се свртев му се насмеав и му одговорив „Ако можеше ќе направеше, не дрдори мн чекај ме идам кон дома„ :) А на манијакот му се завртев и му реков „Следен пат ако се појавиш овде некаде во близина полошо ќе биде да знаеш„ и си заминав со комшијата... :D

На LittlePinky и Lacrimosa им се допаѓа ова.
  16. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Џебно ноже секогаш го носам, од 7 одделение па навака..

17. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Моите екстремитети и итрината. ;)

18. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    100
    Високохерцен грас и при рака си ја имам раката која добро знае да удри бокс. :D

19. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Обично, за сите немили случки си мислиме дека тоа се случува, да, ама таму некаде...А, не на нас...За жал, тоа мене ми се случи пред извесно време.Фала му на бога, без никакви последици, навидум.Човекот се исплаши од моето врескање и избега.Од тогаш, не можам да поднесам некој да ми стои позади грб или да оди позади мене.Кога тоа ми се случи, немав никакво ,,оружје,, со мене, а не носам ни сега.Зошто?Зошто во таква не дај боже ситуација, немате ни време , ни памет за користење некакви си средства за самозаштита.

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Afronija

Afronija Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    9
    мобилен телефон и парфем :lol: