Многу пати имам разлислувано за ова, во случај да ме нападне манијак јас немам ништо ни во рака ни во ташна со кое што би можела да се одбранам Размислувам да си купам некое жебно ноже или спреј, стварно е опасно бре луѓе. На секој чекор силуваат, плашат, викаат, бркаат... мора да се носи нешто за одбрана или да се научи некоја техника за самоодбрана. Ма да верувам дека ни тоа не би помогнало многу, сепак имаат поголема сила мажите па таква техника незнам дали би помогнала многу, освен ако не го зачукаш убаво меѓу нозе.
mnoogu mislenja i nachini... poydrav do site .. al mislam deka pravoto prashanje e kako samoodbrana od ovoj na slikava.. ako od nego imate nachin da se odbranite imate od sekogo ..pozz
Со рака(лакт) во стомак или нога меѓу нозе и кај те држат нозете т.е кај те носи патот трчај и викај. Инаку не носам ништо посебно со мене за некој манијак едноставно нешто ако од џеб извадис телефон клуч или нешто сл.
Незнам каква среќа имам јас ама незнам колку пати ме има бркано манијак, еднаш дури и на факултет ми излезе од нигде никаде жив човек немаше ко за белја и што ке правиш освен да врискаш на цел глас и да го му ја шлакнеш една ако успееш а солзавец ретко кој носи со себе еден исто имам турнато од велосипед од зад мене некако ми искочи ке умрев страшна работа
хаааха интересна темава...мене никој нема да може да ме силува барем... како сум секогаш изнаоблечена ако почне да ме соблекува ќе му се смачи ќе рече ај батали ја оваа...
Го имаше постирано некоја феминка порано,но еве пак http://www.youtube.com/watch?v=RheEsGxi ... _embedded#! Јас пак немам ништо при рака освен клучеви,ма да и тие додека ги извадам...Само раце,нозе и малце примена на вештиниве од видеово Парфем ретко носам со мене,ама затоа ноктите,ехее да го заштипам или изгребам,сам ќе си побегне
Па како што носам секој ден во школо по 7 книги и + нотеси и + тетратки и + опрема за на тренинг и + прибор ликовно.. што знам, една со ранецот по глава ќе го среди мислам.
Ранецот ми тежи два тона , карате црн појас имам, доволно. А ако ме грабне некој лепотан без да ме малтретира (било како) неам проблем
Макар јас и да немам ништо при рака, тој си има една слаба точка, претпоставувам сите ја знаеме. Инаку исто така јас имам исклучиво остри нокти и многу пати ненамерно, низ закачање со некого имам правено страшни рани по рацете и прстите . Катастрофа кога ќе ми текне, но уште ако сакам и да повредам некого, е тогаш моите нокти ќе завршат многу голема работа.