1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што има во вашата чанта?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од glow, 5 мај 2010.

1. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    119
    Мојата ташна секогаш е преполна со разно разни глупости....Моментално имам:
    тренерки, 5 тетратки, 4 учебника, лектира, лектира 2, палома, влажни марамчиња, новчаник, дезодоранс, шише со вода, портокали?!?!?!?! :D крема за раце, несесер 1 (пудра, уште една пудра, камена пудра, креон, креон 2, сив креон, римел, огледало, сенки, марамчиња за бришење шминка, копчиња :rofl: шноли, стегач, лакови за нокти, турпија, лабело, сјај, карминче), несесер 2 (пенкала, моливи, гума, 2 острилки, коректор, мастики, хајлајтери)
    Отприлика тоа :D

2. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.756
    Моментално? Се’ и ништо! :rofl:
    Паричник, лабело, огледалце, паломи - и закоравени топчиња од паломи, баш сум гад :D , клучеви и нотес, пенкала, сјај за усни, крем за раце, капа, две шноли што ми го распараа внатрешниот дел од ташната, листови од песни, мини рексона и лав бокс со кондоми што којзнае кога ќе ја употребам! :lol: :D

3. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    хахаххахахаха се и сешто новчаник.несесер парфем четка за коса и индексот ми бил тука хаххахахаххахха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

4. Du6i4kaa

Du6i4kaa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    1
    Јас во мојата чанта секогаш имам:сјај за усни,пудра во прав,четкичка и руменило,телефон,пенкало,парфем,влажни марамчиња и тампони хаха :D

5. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    197
    Мојата чанта е секогаш преполна! Секогаш носам во неа: крема за раце нивеа, крема за раце 2, несесерче со шминки (креони, римел, сјај за усни, пудра, карминчиња, камена пудра), индекс, здравствена книшка, тефтерче, пенкала, мастики, бонбони (ехинацеа), апчиња од пивски квасец, несесер- мини аптека, дезодоранс, парфем, влажни марамици, палома, новчаник и кога одам на факс + книги и тетратки :D

На Du6i4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Фул!
    Шминки, чешел, паричник, мобилен, слушалки, мастики&бонбони, парфем..

7. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    шминки чешељ сјај за усни и лабело плус мобилен новченик влажни марамици лични документи парфем мини стик жваки цигаре итн

8. MadHatter

MadHatter Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    30
    Индекс, скрипти, тефтер, 12 пенкала :!: ( секој ден си земам + едно ), и уште скрипти,и телефон, лабело, новчаник,мастики :geek:

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Скриптиште огромно, тетратка, новчаник, крем за раце, шишенце со вода, диоптерски очила, несесерче со пенкала и остали дрангулии, стари автобуски карти, капки за нос, книвчиња, паломи, влажни марамчиња, несесерче (огледалце, лабело, белегзија, рецепт на ливче), планер.

10. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    :lol: :lol: :lol: Ме изнасмеа Хипица...
    Книга, тетратка, пенкала, моливи, гума, оштрилка, диоприски наочари, наочари за сонце, штипка, новчаник, лабело, палома, влажни и најважното мобилниот(секогаш ми е во чантата)!

11. principessaE

principessaE Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    Обично кога излегувам на кафе,или на просетка се ставам по џебовите на мажот ми :),мобилен,лабело,и клучевите од дома,така се осекам по слободна

12. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    70
    Кај мене нема што нема:
    несесерче со шминки, огледалце, улошка, влажни марамчиња, палома, 2 мобилни, слушалки за моб, индекс, здраствена книшка, тевтерче, некое чоколатце, клучеви од дома, мини млеко за тело :) , мала помада за лице, стегачиња, шнолички, ситни парички, чадор кога врне (или кога ке кажат на временска прогноза дека ке врне) , 3 пенкалца, апчиња од секаков вид, спреј за тело, усб, шишенце со вода и незнам уште што :D :D

13. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Полесно е да се напише што нема! :lol:
    Епа во мојава има:
    клучеви од дома
    палома
    влажни марамчиња
    влошка
    сјај за усни
    лабело
    ливчиња
    пенкало
    слушалки за мобилен
    мини огледало
    мини чешел
    чадор
    мобилен(кој се става и се ваѓа зависно од потребата)
    новчаник
    еден куп фискални
    шноли
    стегач

14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Хард диск, валжни марамици, стик рексона, лабело, сјај за уста, два мобилни, новчаник, инстант супа :$ , капа, ракавици, и едно мало магнетче I love Prague поклон од малото! :)

15. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Хартиени марамчиња, влажни (задолжително анитбактериски :) ) марамчиња, средство за дезинфекција на раце :$ , крем за раце, огледалце во форма на желка :) , паричник, клучеви од дома, клучеви од станот кај моите, мобилен 1, мобилен 2, мобилен 3 :$, здравствената книшка од бебушот+ резултат од крвна слика и задолжително едно чудо отпадоци кои ги ставам во чанта ако нема корпа во близина, ама некогаш заборавам да ги фрлам кога ќе се приберам дома.

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ...
    Љубам, и РАМ меморијата со тебе да не си ја носиш :D
    Пардон ми што коментирам оф-топик, ама посилно е од мене :D

17. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Ох хаха, ама ми го плесна :$ , мал е не се грижи (external hard disc). Јебига секогаш имам потреба од него и морам да го носам! :lol:

18. Miss-dior

Miss-dior Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    126
    Обично секогаш излагам со големи чанти и внатре секогаш има:клучеви,новчаник,пенкалца,огледалце,сјај,креон,дезедоранс, паломи, влажни марамици, мастики :lol: а знае да залута усб, чоколадце кога ке ми падне шеќерот и по некоја шнола и стегач :D

19. tweetygirl

tweetygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    10
    Клучеви од дома
    Дезедоранс
    Тефтерче
    пенкало
    Фискални сметки
    Книски од разни чоколада
    шише со вода
    влажни марамчиња
    паричник
    креон
    маскара
    стегач за коса
    шнола
    мобилен...... од прилика тоа е

20. Plavokosa

Plavokosa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    20
    паричникот, огледало обавезно, сјај за усни и некои др шминки, палома, нормално документи како лична карта, возачка дозвола, некогаш чадорче :), телефонот, мастики за џвакање....и незнам што уште