1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што има во вашата чанта?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од glow, 5 мај 2010.

1. frutini

frutini Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    252
    Мобилен, новчаник, слободна, клучеви од дома, палома, влажни марамчиња, чешел, крем за раце, чадор,
    несесер со 2 лабела, 2 сјаја, огледалце, пак палома, и после имам мало тефтерче и пенкалце :) Толку :)

2. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    мобилен ,нотес , кармин ,огледало, новчаник,

3. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.241
    Допаѓања:
    6.712
    во моменталнава чанта има 2 тетратки , еден огромен учебник по бизнис и влажнимарамчиња ( за чистење на патиките ) :D

4. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    ШТО ИМА ВО ЖЕНСКА ЧАНТА? СЕ ИМА САМО ТОА ШТО И ПОТРЕБНО НЕМА.

5. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Новчаник, мал несесер, тефтерче и пенкало, клучеви и мобилен

6. RockyAngel

RockyAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    6
    обично иам 2 мобилни, сјај, лабело, клучеви од дома, клуч од кола 3 пенкала у случај некое да прекине да пишува ,молив, влажни марамчиња, палома, тефтер чат пат по некоја книга,мастики, цигари, усб, огледалце и се друго.....потребно и непотребно

7. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    цигари,сминки,мастики,новЧаник,,мобилен,влажни марамици,антибактериал(каде и да одам без тоа неможам) сисенце со вода, парфем. некад може да ми се најде и некое јаболко :D :D :D

8. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Моментално или обично ? Ммм да видиме- скрипти од факултет, незадолжителна книга, палома, мастики, цвик, пенкало, новчаник, парфем, крема за раце, залутано нескафенце 3 во 1 и тоа. Доста практично за промена, обично имам се и сешто па не можам да се снајдам внатре, затоа обавезно носам големи чанти ако не, не можам да се снајдам.

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Моментално? Мајка ми ми викаше ко бомба да ти паднала, на времето.
    Епа така некако.
    Книгата од Мураками, мастики, 3 пакетчиња палома (алергијава почнува да зема се поголем замав), спрејче за нос, завиткано парче пица (она што ми остана од ручекот), апчиња за алергија (ете заборавив да се напијам), еден куп сметки кои треба да ги платам, несесерчето со сјајчиња за усни, лабело, по некое креонче, парфем, крема за раце, наовчаник, ајподот и полначот за ајпод, документите, и, једна жлица Вегете.

А всушност не!

И Бронхи - и лакше се дише :)

10. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    47.994
    Во женска чанта има се ,амо едно нема.Што е тоа? Има три букви од кои едната е Р.
    Знам на што ви текна.Не не е тоа.нема само Ред :D :D :D .

11. pa.ki

pa.ki Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    :rofl: :rofl: :rofl: леле кога ќе ги прашав другарките во женска чанта има се само едно не со 3 букви се газеа од смеење и се знај на што помислуваа
    а баш во мојата е така се има само ред нема и нема тоа што ми треба или не можам да го најдам од 300 глупости што има внатре:обавезно- мобилен,новчаник,цигари и запалка и друго:палома,наливи 3-4,запалки плус,камена пудра,огледалце,сјај,лабело,кармин,крем за раце,фискални 1 тон,чадор -кога врни никогаш не ми е внатре баш кога ми треба,клучеви,мастики,гумени бонбони,дезодоранс,парфем,влажни марамчиња,чешел,кондоми и др работи да не претерувам низ неа сега :D :D :D

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Влажни марамици, паломи, ливче некое, две тетратки, книга сонети од Шекспир, ташниче со пенкала, паричник.

13. cruella.devil

cruella.devil Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Ахххх во мојата чанта што се нема,има:шминки(сенки маскари сјаеви лабела кармини креони ,.......)парфем
    улошки полнач за моб 3 мобилни клучеви од дома наочари за сонце клучеви од вилата клучеви од работа апчиња мастики паричник палома влашжни марамици чежшалче оглесалце имн др глупостиии

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.186
    Допаѓања:
    23.208
    мобилен,палома,кармин,огледалце,пари,влажни марамици,чешел,ханзаплас,креони,маскари,парфем или дезодоранс... :)

15. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Два мобилни,картички кредит,слушалки за телефон,дезодоранс,некое миривче,влажни марамици,маскара,моливче,огледало,цигари,запалки 2-3 :rofl:

16. Idiotka90

Idiotka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    Во мојата чанта има мобилен телефон, клучеви од дома, кармин, некоја шнолка, влажни марамчиња, парфемче, мастики, апчиња против болки во желудник(постојано имам проблеми со него), чадор, некоаш може да се најде и некое пенкалце, паричник ...

17. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    хмм,
    наочари за сонце, клучеви, мобилен, слушалки за мобилниот, новчаник, мастики, паломи :)

18. Anggie

Anggie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    36
    Се освен РЕД :D

19. plawa

plawa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    130
    Несесер со шминки, телефон, цигари, упаљач, палома, слушалки, наочари, крема за раце, влажни марамици, парфемче, огледало, новчаник,некое залутано пенкало што 100 посто неработи, клучеви, футрола за телефонот што никогаш не ја користам....

20. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    :P несесер со шминки кој го користам еднаш на 100 години, очила за сонце, очила за читање, парфем, телефон, новчаник а во него цело животинско царство, пантексол, тефтерче, пенкалца, подвижна аптека, табакера со влошки, влажни марамици, паломи, антибактериски гел, ноктарче, турпија за нокти, лакчина за нокти, безопасни, стегачи за коса, разно разни шнолички................ми фали уште попот со капата (што би рекле)