1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што има во вашата чанта?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од glow, 5 мај 2010.

1. feminamk

feminamk Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    20
    Двата мобилни, клучеви,шнолка,стегаче.тефтерче пенкалце,новчаник, наочари и палома.:P

2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Се, освен она најважното. РЕД !

На Korisnik89 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. maca78

maca78 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    78
    во мојата чанта-новчаник,мастики,шише вода обавезно,клучеви еден куп,пенкало,дефтерче,списоци за купвање,паломи,3 или 4 кармини,белешки,апој за гла болење :D ,мобилен обавезно,крем за раце,мали чоколатца да си го лажам детето ко ке ми плачит,за него количиња и возој :lol: и сигурно и друго имат ама не ми теквит сеа :wasntme:

4. LuisRoyo

LuisRoyo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    12
    мобилните, сјај за усни, мастики, паричник, и неколку забутани и заборавени фискални :)

5. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Во мојата чанта има:
    -паричник
    -1 мобилен телефон
    -шишенце"Aqua Gala"
    -мастики
    -несесер(2 сјаја за усни,ханзаплас,огледалце,мини четка за коса,фискални сметки...)
    -влажни марамици
    -суви марамици
    -пенкалце
    -едно тефтерче
    -2 ластичиња за коса
    -една шнолка
    :D :D :D :D :D

6. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Паричник, 2 мобилни, огледалце со четка, тефтерче (понекогаш и пенкало), лабело, кармин, клучеви, влажни марамчиња, палома, мастики и футрола за наочари.

7. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Кај мене може да се најде од домашни животни па до паразити , до оние молцине што живеат во 50 години не отворени плакари ...
    :?: Да , имам телефон , новчник , пенкала , слушалки , карти од концерт од бус, палома , `гс папир ( за секој случај да не добијам пак вирусен пролив :wasntme: ) , влошка, книга, мастики , ночари , ночари тако наречени окаљки ( со диоптер ) , сјај, шминки , шноли , парфеми , некогаш ако одам во парк па во диско штикли .
    Многу сум среќна кога ќе ги претресувам и ќе надам работи кои сум ги забораила , или пари или шминки .
    Баш пред некоја недела си најдов огледалце во ташна :wasntme: :lol:

8. Discovery

Discovery Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    228
    Некогаш ми се дешават да земам огроооома ташна и внатре само паричник и телефон :D Скоро секогаш само тие 2 работи ми се вташна.Мојт да се случит некогаш да се најдат и мастики и лабело.Иако имам 2 работи, пошо ташните ми се со 100 прегради, пола сат ми требит да се снајдам шо кај ми е :lol:

9. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    мобилен,паричник,лабело(сјај)нивеа,орбит мастики или бонбони некои,палома,чешел,дезедоранс,тефтерче и пенкалце кога како,клучевите со привезоците што фаќаат пола ташна и толку одприлика :)

10. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Мобилен, пари, сјај, мастики, чешел, and that's it :)

11. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.028
    Допаѓања:
    2.261
    мобилен, огледалце, пари, клучеви, палома, пенкало, сјај и лабело :makeup: :)

12. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Кај мене во секоја чанта има по нешто :D
    Така барем полесно ми е, при излегување грабам чантата што ја сакам и ги додавам само паричникот, клучевите и мобилниот и мети си :rofl:
    Кремови за раце, огледалца, лабела, сјаеви, кармини, пакетчиња мастики,
    кондоми :P
    , влажни марамчиња, дезодоранси. Тоа се најчестите "состојки" во моите чанти :D

13. Pipito

Pipito Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    58
    Започнувам со 2 мобилни, на кој едната ми е македонска а другата српска картичка, очила за сонце, слушалки, огледалце, клулеви од дома, лабело, тоалетна вода Fire (морам да нагласам), Пари, лична карта, распоред, палома, влажни марамчиња, USB.. Засега тоа. :P Морам да додадам дека оваа ми е само мала педеруша во која ги носам најосновните работи

14. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.631
    Допаѓања:
    3.742
    2та мобилни, новчаник, огледало, сјај, кармин, парфем, стегач, мали црни шноли, клуч, слушалки ..
    Ако сум искочена некаде низ град кафич или дискотека носам и шминки :D Да си ја поправам шминката ако нешто се случи :$

15. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.905
    Допаѓања:
    81.175
    Мастики, адресарот на мајка ми, лабело, кармини и сјаеви, огледалце, шноли, стегач, маскара, моливче за очи, камена пудра, паричник, прстенот од синоќешната комбинација (ужасно ми сметаше и го пикнав таму) - сума сумарум - ситнурии, ситнурии, ништо чудно што никој не може да се снајде во женската чанта. :tmi:

16. Zumbula

Zumbula Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    138
    мобилен,полнач,новчаник.лабело,сјај,стикче,парфем,стегач за коса,влажни марамици и наочари. воглавном тоа би било...а може и да се најде по некоја сметка или влезница :D

17. zlatnaa

zlatnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    56
    Новчаник, лабело, сјајче, влажни марамици, наочари, телефон, парфем а некогаш може и цел несесер :D :D :D

18. Em4ii

Em4ii Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    огледалце, новчаник, наочари, телефон, лабело, mp3, влажни марамчиња :D :D

19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Огледалце,паломи,чешелче,сјај,туш,моливче,коректор,телефон,шноли,по некој стегач...

20. chiccush02

chiccush02 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    10
    сам0 бебешки работи моментално најпотребни ...