Јас ретко носам ташни..А кога носам тоа е најчесто малечко ташниче во кое има : Креон,римел,лабело,рол-он,новчаник,мобилен,влажни марамчиња,слушалки и мастики
лабело, новчаник, стик, кармин, сјај, палома, слушалките од телефонот, телефоните, мастики, крем за раце, влошка
телефонот, сјај, МП-плеер, новчаник, 2 пар очила (едните се така аа другите за сонце), мастики, влошка, дезедоранс, ластик за коса, слушалки..ии толку
мобилен,новчаник,2 пара обетки,алки,влажни марамчиња,палома,пенкалце,некои ситни парички кармин,маскара,usb, и то...отприлика
Во мојата чанта има: мобилен телефон слушалки паломи влажни марамици сјај за усни маскара креон за очи пудра мастики шише вода апчиња: парацетамол, аналгин.. новчаник очила за сонце дезедоранс влошка огледалце крем за раце ии клучеви од дома
Новчаник (со л.карта и возачка) Мобилен Лабело Огледалце Влажни марамици Палома Клучеви Зимно време крема за раце (мало пакување) Понекогаш сјај Чадор (зависи од времето) По ретко носам со себе и тевтерче и пенкало. Апчиња (Кафетин менструал) Влошка
новчаник, наочари за сонце , парфем , дезодоранс , лабело , сјај за усни , слушалки за телефон , полњач , влажни марамчиња , палома , улошки , несесер со шминки , мастики , цигари и упаљач.
Носам помали чанти ама внатре се и сешто -Влажни марамчина и паломи обавезноо -лабело са усни -мало огледалце -мал новчаник -челнската од библиотека -бомбончина -клуч -сјај за усни -стилце ....
Се има во женска чанта освен едно - РЕД !! Е си се раководам пои оваа фраза па и не носам мноуг глупости ( се трудам колку можам ) Телефон Клучеви Футролата со наочарите за сонце Новчаник и понекогаш некоја шминка ќе налета ))
Носам само мали ташнички. Во нив: -телефон. -пари. -сјај за уста. -мало огледалце. -голема шнола. -мала шнолка за шишки. -3-4 сламки (шнолки). -стегач за коса. -слушалки за телефон. Ова ми е секогаш, можеби некогаш и палома некоја, влошка.
Ја спремив малата ташничка за утре ии во неа има неколку вип бесплатни ваучери,слободната,огледалце,улошка,едно пенкалце,ливче со закажан термин и то.Уште телефонот ми фали
-телефон, -пари, -сјај/лабело, -мало огледалце, -палома/влажни марамици, -стегач за коса, -бомбони/мастики, - некогаш парфем, -слушалки, -очила за сонце...
-Мобилен -Штипчина за коса -Стегач заа коса -Паломи -Пари -Новчаниче -Сјај -Очила за сонце -Футрола од наочарите за соце -Едно пенкалце -Клучеви
Палома, влажни марамици, влошка, две пенкала, бандана, крема за алергија, нивеа крема, крема за раце, две лабела, две пудри, штипче, маскара, кафетин и кафетин менструал, мало огледало, узб, новчаник, слушалки, клучеви, ханзапласт и неколку искуцани автобуски карти.
телефон,пари,цигари,сјај за уста,огледалце,пудра,мастики,ластиче за коса,неколку шнолки, тоа е се .... .. .
лабело, сјај за уста, дозодоранс, влажни марамчиња, мастики,телефон и големи обетки кои ми тежеа на ушите