моментално во мојата ташна за излегување има: -пенкало -гроздова маст -лабело -течен кармин -два телефона -слушалки за телефон -молив за усни -уште еден кармин -сјај за усни -влажни марамици -палома -новчаник -ситни пари (така расфрлани) -мало тефтерче тоа мислам дека не заборавив нешто да и разни ливчиња
Книга, мини-огледалце, кармин, лабело, мастики, паломи, пакетче влажни марамчиња, пенкало и нотес, новчаник, малецки шнолки, искористена автобуска карта ...
Па вака: Клуч од дома Мобилен тефтерче и пенкало влошка огледалце и чешелче(заедно ми е) паричник слушалки од мобилниот гроздова маст,лабело,сијајче штипка,стегач орбит влажни марамчиња и тоаа... DD
Списание Тефтерче и пенкалце Парчник Расипани слушалки од телефон Влошки што одеа заедно со списанието Усб (must have) Трака за на коса Сјај за усни Мало парфемче Фискални сметки и други лифчиња
Мобилен Пудра Маскара Туш Ханзаплас Паричник Стегач за коса Пенкалце Палома Улошка за секој случај Од прилика тоа, ама знам уште работи да збутам и да ја преполнам
Novcanik,anti-perspirant,MP3,vlazni maramcinja,mobilen,sminki,naocari za sonce,parfem,cetka za kosa.....tezi 30 kila ))
Секогаш морам да иам некои работи у ташна. Новчаник,клучеви,лабело,мала аптека си ја викам-мало несесерче со некои апчиња шо мора да се секој момент со мене,паломи,пенкало,телефон,тампони,секојдневни,некој стегач. Тоа е секогаш мора да го има. Не носам големи чанти,само мали и неам многу место за други глупости
Во мојата чанта секогаш има: -Паричник -Телефон -Слушалки за телефон -Тефтер -Пенкало -Влошка -Лабело за уста -Сјај за уста -Креон -Маскара -Мини огледало -Влажни марамчиња -Паломи -Парфем -Дезедоранс -Стегач за коса...
во мојата чанта све има само ред нема и + телефон,клучеви од дома и од колата,новчаник,несесер полн со шминки,мастики,парфем,фискални сметки,водени марами,книга за читање,палома,крем за раце,нивеа ролон,наочари за сонце и оние другите ,стегачи за коса и плус уште милион други работи
Мп3,мастики,руж,четка,моливче за усни,кармин,сјај,парфем,паричник,апарат,уште еден паричник ресани,улошки,празно шише кока-кола,фискални.
...клучевите од дома,колата,двата мобилни телефони.ајподот ако седнам на кафе да си сурфам на интернет,или кога сум во шопинг да си слушам музиче,понекоја влошка,парфем,огледалце, мало несесерче со шминки..влажни марамици........марама,понекогаш....
Мобилните,несесер (со парфем,улошки,турпија,чупалица,сјај,сенка (стварно незнам што ми бара сенка во несесерот али нема везе),апчиња, могуче уште нешто да имам,не ми текнува),клучеви,чешал,пенкало,мастики,некоја флаер,новчаник,наочари,лабелата ми шетаат по ташна
Мобилен телефон, фотоапарат, чешел, камена пудра во случај да се испотам, влажни шамивчиња, шишенце со вода од 0,5 кг, паричникмало огледалце....
Паричник, вода, влажни марамици, клучеви од дома, клучеви од кола, кармин, сјај, два телефони, палома, слушалки за телефон, индекс, моментално цела ташна ми е полна со пријавни листови и уплатници ...Хаос
Слушалки за телефон , новчаник , чадор (за секој случај) ,антибактериски гел за раце, клучеви од дома, маркер ,аналагин,мини парфем, чешел,огледалце,каталог Орифлејм, тетратка, пенкало, влажни марамици,мастики и запалка.
Паричник,телефон,дезодоранс,индекс,клучеви од станот,слушалки за телефон,мастики, пенкало,огледалце,палома,кармин....