новчаник,телефони,клучеви,сјај за уста,наочари за сонце и за вид,житна плочка,аналгин и бедоксин, пенкало,расфрлани фискални сметки...
телефон слушалки за телефон паричник мп3 пенкало тефтерче мастики влажни марамчиња клуч наочари за сонце лабело и сјај
-мобилен -влажни марамици -палома -пенкало -спреј за тело -каталог -новчаник -мастики... -некогаш и шминки зависи до местото каде одам...
Се освен тоа што треба Искористени карти за автобус, пенкала, новчаник, клучеви, хартивчиња од изедени сладоледи и слични глупости, куп менѓушки извадени во последен миг Замислете има и метро, скеч блок, рапидограф, молив дебеломинец
Се шо треба и не треба. -мастики -телефоните -паричник -дезодоранс -лабело -сјај за уста -кармин -влошка -ронки -паломи -влажни марамчиња -пенкала -искинати карти -дигитален -шминка (зависи) -наочари - итн не е една работа да знам
Телефон Огледало Ноктарче Турпија за нокти Влошка Паричник Еден куп недобитни ливчиња од спортска Пластични лажичка и вилушка Аналгин и парацетамол Лабело иииииииииии што знам тоа ...
Новчаник,несесер со шминки,телефон,слушалки за телефон,палома,влажни марамици,каталог,чешел и многу непотребни ливчиња што во моментот сум немала каде да ги фрлам па во ташна х)
Телефон, огледалце, лабело за нега на усни, лабело што остава сјај и црвенко, кармин, улошки, секојдневни улошки, полнач за мобилен, крема за раце, паричник, аналгин, парацетамол, кафетин менструал, диастоп, усб, мастики, паломи, хулахопки резерва, футрола за наочарите, марамчиња за наочарите...
Фискални, фискални, фискални, понекоја опаковка од нешто што сум изела по пат, празни пакувања од мастики, празни пакувања од бомбони, ливчиња, ливчиња, нотес испишан, нотес празен, пенкало, уште едно пенкало, молив, метро, клучеви, клучеви, клучеви, менѓушки, парчиња од менѓушки, винтови од менѓушки, книшка здравствена, картончиња плави, картончиња плави од минатиот месец, картончиња плави од минатата година, резултати од разноразни испитувања...имам се, освен ред, ете зошто го чувам телефонот во џеб, за да не се случи да ми заѕвони насред улица, е тогаш и сто пати да заѕвони некој, нема да ме добие
новчаник, телефони, цигари, лабело, мастики, лак за нокти, влажни марамчиња, палома, секојдневни влошки, крема за раце.
-телефонот -паричник -лабело -сјај за уста -кармин -влошка -паломи -влажни марамчиња -дигитален -наочари -спреј за тело -парацетамол -фискални,фискални -клучеви и т.н...
И во мојава има буквално СЕ... Уште малку некоја змија ќе ми искочи. Абе убаво кажале - ВО ЖЕНСКАТА ЧАНТА ИМА СЕ, САМО РЕД НЕ ! Спојлер Па ај сеа негирај да те видам...
Парфем Клуч Палома Паричник Мобилен Пенкала Влажни марамици Телефон Сјај за уста Се наоѓа по некое чоколатце Мастики Обично секогаш ми е средена ташната.
се и сешто но еве дел шминки(парфеми, сенки кармини сијајчиња маскара моливче крема за раце .........итн) паричник мобилен цигари мастики пенкало тефтер наочари влажни мармици
Што се нема влажни марамици,сјај за уста,огледалце,новчаник,мастики,моливче за очи,руж,сенка за очи,орбит бомбончиња,бедоксинче,клучеви,мобилен,влошка а понекогаш и по некое списание.
Моментално ми е преполна со ѓубре! Имам ливчиња мали милион, фискални од разно-разни места, пластична лажичка ( ), и повторно ливчиња кои изгледаат како да се размножуваат внатре. Имам и сјај за уста, слушалки и еден тон ситни парички по денар, два, пет...