Во мојата чанта има новчаник, парфем влажни, марамици, несесер со шминки мастики, бонбончиња а телефонот си го чувам во џеп зошто на секои 5 секунди го вадам така ке го искинам копчето од чантата хахах
Новчаник, огледалце, клучеви, влажни марамици, телефон, крема за раце, очила за сонце и по некоја шминка
Практична личност сум. Секогаш имам: паричник, кутија за наочари, влажни марамици, паломи, чешел (оваа грива мора постојано да се чешла ), огледалце, кармин, шише вода, мастики и бомбони. Се друго ставам по потреба.
Несесер со шминки, новчаник, антиперспирант, чат пат и парфем влечкам, полнач за телефон, мастики, клучеви, USB а други работи зависно од потребите.
Уфф... многу има. Чадор (од помалите) секогаш го носам, не сум го извадила од ташна, не се знае кога може да заврне , новчаник, мало огледалце, палома, влажни марамици, лабело, кармин, пенкало, една влошка обавезно имам во секое време, не се знае кога може да притреба, а може па и на другарка ќе и' затреба ако не на мене, мастики, клуч од дома кој е со триста привезоци на него па ми ја зафаќа пола ташна, usb, врска си немам зошто го носам ама и тоа може да притреба, ништо не се знае , мало штипче за коса, два стегачи за коса исто така обавезно, зашто не се знае кога ќе ми се здосади од пуштена коса, едно мало тефтерче кое ми е за запишување секакви прибелешки и да ми се најде во случај да ми притреба ливче, крема за раце чат-пат носам и тоа. Шминки не носам, освен еден кармин кој патем верувале или не ми е еден и единствен, мразам кармини и не користам. И телефонот не го ставам во ташна туку во рака си го држам секогаш. Како и да е, ташната ми е секогаш полна, ама средена ми е, си знам што имам внатре. И не оставам никогаш глупости во неа или па да ми е полна со искористени работи како што има некои. Само животна желба ми е кога нешто ќе ми притреба од прва да го дофатам кога ќе брцнам рака внатре, абе се' ќе извадам, а тоа што ми треба последно ќе го најдам.
Новчаник, несесер со шминки, парфем, влажни марамчиња, мастики, ночари за сонце, чадорче, пенкала... Толку ми текнува во моментов сигурно има уште нешто
Оф ..моето ташниче е малечко но све ми собира ...Моментално имам кармин ,лабело,марамчиња,паломи,мобилен,полнач,клучеви од станот,очила за сонце , ,МП3 , слушалки, огледалце,камена пудра,маскара,стик против мозолчиња,индекс, пенкало, пари, мастики, аналгин и незнам што барат кремава за сончање внатре сега ја најдов во посебнава преграда хехехее
Паричник, влажни, мастики, огледалце, парфем, четка за коса, лични документи воглавно тоа. И по потреба разно разни додатоци..
Кај мене има сеи свашта, ама ништо неможам да најдам кога ми треба хаха Носам телефон, слушалки, лабело, кармин, несесер со шминки, влажни марамици/антибактериски гел, пенкало, новчаник, наочари, мастики, клучеви, парфем, крема за раце, клучеви, некое гранола бар и толку
Подобро би било што нема...цел несесер со шминки,парфем,дезодоранс,телефони,мастики,бонбони,чоколатце некое обавезно,паломи,слушалки,стегач,шнолки,шише со вода,крем за раце,наочари тоа е се мислам.И не ги разбирам тие што одат на работа со мала ташничка.
Клучеви, мобилен, новчаник, витамини , некогаш и овошје ако заглавам подолго од дома, тефтерче, палома, миризливи марамчиња, вода и благо обавезно за секој случај, мастики. fisherman од црвените, влошки ххахаха, наочари слушалки за мобилен, крема за раце, мало ненесерче со пудра маскара, лабело, стик, карминче. Некако се ми изгледа потребно и неопходно, се надевам дека не заборавив уште нешто.