Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што има во вашата чанта?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од glow, 5 мај 2010.

1. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    Во мојата чанта има новчаник, парфем влажни, марамици, несесер со шминки мастики, бонбончиња а телефонот си го чувам во џеп зошто на секои 5 секунди го вадам така ке го искинам копчето од чантата хахах :D

2. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    Новчаник, огледалце, клучеви, влажни марамици, телефон, крема за раце, очила за сонце и по некоја шминка :D

3. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Практична личност сум. Секогаш имам: паричник, кутија за наочари, влажни марамици, паломи, чешел (оваа грива мора постојано да се чешла :D ), огледалце, кармин, шише вода, мастики и бомбони.
    Се друго ставам по потреба. :)

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Палома, новчаник, слушалки, огледалце и по некој сјај или кармин.
    А телефонот во џеб ми е.

5. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.302
    Допаѓања:
    22.592
    Несесер со шминки, новчаник, антиперспирант, чат пат и парфем влечкам, полнач за телефон, мастики, клучеви, USB а други работи зависно од потребите.

6. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.952
    Парфем,мастики,несесер со шминки, дезодоранс,палома,влажни,огледало,мала четка за коса
    :)

7. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Новчаник, телефон и клучеви. :D

8. Stojchevska

Stojchevska Активен член

Се зачлени на:
    28 март 2014
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    11
    Чешел, огледалце, маскара, пудра, сјајче, палома, влошка, телефон, пари, полнач.

9. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Уфф... многу има. :worried:

Чадор (од помалите) секогаш го носам, не сум го извадила од ташна, не се знае кога може да заврне :D, новчаник, мало огледалце, палома, влажни марамици, лабело, кармин, пенкало, една влошка обавезно имам во секое време, не се знае кога може да притреба, а може па и на другарка ќе и' затреба ако не на мене, мастики, клуч од дома кој е со триста привезоци на него па ми ја зафаќа пола ташна, usb, врска си немам зошто го носам ама и тоа може да притреба, ништо не се знае :lol: , мало штипче за коса, два стегачи за коса исто така обавезно, зашто не се знае кога ќе ми се здосади од пуштена коса, едно мало тефтерче кое ми е за запишување секакви прибелешки и да ми се најде во случај да ми притреба ливче, крема за раце чат-пат носам и тоа. Шминки не носам, освен еден кармин кој патем верувале или не ми е еден и единствен, мразам кармини и не користам. И телефонот не го ставам во ташна туку во рака си го држам секогаш.

Како и да е, ташната ми е секогаш полна, ама средена ми е, си знам што имам внатре. И не оставам никогаш глупости во неа или па да ми е полна со искористени работи како што има некои.

Само животна желба ми е кога нешто ќе ми притреба од прва да го дофатам кога ќе брцнам рака внатре, абе се' ќе извадам, а тоа што ми треба последно ќе го најдам. |(

10. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.154
    Допаѓања:
    17.622
    Новчаник, несесер со шминки, парфем, влажни марамчиња, мастики, ночари за сонце, чадорче, пенкала...
    Толку ми текнува во моментов сигурно има уште нешто :lol:

11. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    33.335
    Новчаник,влажни марамчиња,мастики,парфем,мобилен,шнолка :D

12. lepadama

lepadama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    157
    Буквално се,од парфем,шминки,влажни марамици,новчаник,очила за сонце,па се до некоја залутана пелена :D

13. AnGeL4e009

AnGeL4e009 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    246
    Оф ..моето ташниче е малечко но све ми собира ...Моментално имам кармин :makeup: ,лабело,марамчиња,паломи,мобилен,полнач,клучеви од станот,очила за сонце 8) , :cash:,МП3 :music:, слушалки, огледалце,камена пудра,маскара,стик против мозолчиња,индекс, пенкало, пари, мастики, аналгин и незнам што барат кремава за сончање внатре :^) сега ја најдов во посебнава преграда хехехее :emo:

14. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.470
    Допаѓања:
    54.972
    Паричник, влажни, мастики, огледалце, парфем, четка за коса, лични документи воглавно тоа. И по потреба разно разни додатоци..

15. Elence.25

Elence.25 Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    :) Кај мене има сеи свашта, ама ништо неможам да најдам кога ми треба :rofl: хаха
    Носам телефон, слушалки, лабело, кармин, несесер со шминки, влажни марамици/антибактериски гел, пенкало, новчаник, наочари, мастики, клучеви, парфем, крема за раце, клучеви, некое гранола бар и толку :D

16. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Подобро би било што нема...цел несесер со шминки,парфем,дезодоранс,телефони,мастики,бонбони,чоколатце некое обавезно,паломи,слушалки,стегач,шнолки,шише со вода,крем за раце,наочари тоа е се мислам.И не ги разбирам тие што одат на работа со мала ташничка.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Клучеви, мобилен, новчаник, витамини :lol: , некогаш и овошје ако заглавам подолго од дома, тефтерче, палома, миризливи марамчиња, вода и благо обавезно за секој случај, мастики. fisherman од црвените, влошки ххахаха, наочари слушалки за мобилен, крема за раце, мало ненесерче со пудра маскара, лабело, стик, карминче.
    Некако се ми изгледа потребно и неопходно, се надевам дека не заборавив уште нешто. :lol:

18. The-fallen-one

The-fallen-one Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    40
    2 телефони,новчаник,слушалки,шминки,марамици,парфем

19. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Пари, фискални сметки, трошки, прашина, клуч, мобилен, ѓубре, шноли и ластики за коса. :D

20. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    13.199
    Пари, стегач за коса, мали фотграфии, едно ливче со поука :inlove: , прашина и лабело. :)