Што има во вашата чанта?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by glow, May 5, 2010.

1. kvkviki

kvkviki Активен член

Паричник,индекс,клучеви од дома и кола,огледало,кармин,лабело,влошки,марамчиња,слушалки,крема за раце,парфем,наочари:D

2. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Стално ги менам чантите но во оваа што ја скапав од носење има:паричник,шминки(во несесер), мало огледалце, едно лабело, ролон, мало парфемче, вториот телефон( секогаш носам 2 кога едниот нема кредит на другиот мора да има,интернет и такви работи), силиконски капки ни јас незнам како се нашле таму :^), помадичка во мало шишенце и аутан. Малку има во мојата чанта нели :$

3. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Новчаник, палома, влажни марамици, лабело, камена пудра ради огледалцето, телефон, слушалки, салфетки некои којзна од каде, сикористени автобуски карти, фискални сметки којзнае од кога, пенкала и моливи и гуми уште матура кога полагав |( наочари за сонце, тефтерче или некои листови, пасош (господе боже што ќе ми е |( ) стегачи за коса, црни оние долгнавестите шнолки, обични шнолки, парфем или спреј.. Па доста извадив сега

4. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Новчаник, телефон, една тетратка со дебели корици од која учам моментално, несесер со шминки, влажни марамчиња, влошки, пенкало, мастики, стегач за коса, наочари за сонце и чадор (не се знае кога може да заврне:lol:).

cresa-jagoda likes this.
  5. MilaP

MilaP Форумски идол

Eden kup gluposti sto retko mi zatrebuvaat.. Najvazno mi e da nosam novcanik,vlazni maramici,paloma,labelo,obledalo,parfem,mobilen,naocari (i za sonce i za vid) ....

6. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Новчаник, прибор за нокти, крем за раце, скалпер, палома, влажни марамчиња, конец и игла (малечки и компактни), по некое апче (за алергии, болки, температура, тироидна), влошки, лабело, клучеви, пенкало, индекс, голема кеса, маскара, конец за заби, огледалце...
    Дури сега сфаќам дека не ми било мало чантичето како што си мислев... :|

7. Tove Lo

Tove Lo Истакнат член

Ах бе жени ко жени ние ова и ова еиии чекај и ова да ставам и на крај ллеле тежи ташнава и кога ке видиш се налупано а ништо паметно и асално понекогаш ставаме и тоа со нема ни да ни затреба ама акоо од кај знаеш некад ке се најде ахаххахахахахах,
    Најчесто секогаш имам вода шише дали е лето или зима секогаш,влажни марамици и палома лабело кармин ,ханзаплас,телефон наочари за сонце наочари за гледање некоја шнола ластиче па и апчиња за глава носам оособено летно време како што знае да спука и задрма главата и те како апче ми треба хахахаха а другото се се поситни глупости и ситници хахахахахах

8. Lana del Rey

Lana del Rey Активен член

Kaj mene fali samo od pile mleko :?: jas se si stavam bez veza shto ke e si velam se ke mi se najde a pa so bebe plus sto da vi recam ... sama se gubam vo nea .

citiesinflames likes this.
  9. Natee2

Natee2 Активен член

Кармин,мастика,парфем,ролон...

10. citiesinflames

citiesinflames Истакнат член

Два телефона
    Слушалки
    Маскара
    Сјај за усни
    Кармин
    Мастики
    Парфемче
    Полнач за телефон :D

11. MissAlena

MissAlena Популарен член

Новчаник
    Парфем
    Мобилен (секогаш ми е во рака)
    Дезодоранс
    Несесер - пудра, коректор, маскара, туш, креон, моливчинја за уста, кармини
    Влажни марамици
    Шише вода (мора да е Роса)
    Мастики
    Бомбони

Petar80 likes this.
  12. Rosonerka

Rosonerka Популарен член

Телефон, новчаник, клучеви, лабело, слушалки, крема за раце и обавезно некое чоколатце:lol:

13. rainbowec

rainbowec Популарен член

Клучеви од дома, новчаник, дезодоранс, наочари за сонце, мобилен, огледалце, лабело, 2 кармини и едно сјајче за 2 различни комбинации, штипчиња за коса, и чат пат ми се наоѓаат мастики или некоја лута бомбона.:)

14. Vip83

Vip83 Истакнат член

Mobilen,klucevi,novcanik, mastiki,cador,labelo,ogledalce,vlazni maramici. ;)

15. HoneyAxl

HoneyAxl Истакнат член

Новчаник,клучеви,огледалце,лабело,влошки,влажни марамчиња или палома,слушалки,крема за раце,мал парфем,мал дездоранс,наочари за сонце,пасош,стегачи за коса,шнола,мастики или бонбони,телефон,слушалки :D

16. PiaMia

PiaMia Истакнат член

Чадор обавезно носам и кога надвор е +30 степени, потоа новчаник, влажни и обични марамици, крема за раце, несесер (внатре има огледало, коректор, кармин, моливче за очи, пудра, молив за усни), дезодоранс, мастики, полнач за телефон, парфем во мало шишенце и празно шише. :D

17. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се и сешто почнувајќи од несесер со шминки (иако користам само пудра, креон и сјај/кармин), дезедоранс, парфем, влажни марамици, палома, паричник, чадор секогаш, потсетник за обврски, пенкало, мастики, бонбони, некогаш чоколада или банана, влошки и да додека бев во врска можеше да се најде и кондоми.:$
    Сега си разјаснив самата себе зошто ташната ми тежи како да носам камења.:lol:

18. makgirl

makgirl Истакнат член

Paricnik klucevi od doma klucevi od kolata neseser(maskara korektor karmin pudra kreonche i molivche za usta ) telefon parfem cador nekoe tfterce i penkalce obavezno mastiki vlazni maramici palomi krema za race i nekoj drugi sitnici

19. alisijad

alisijad Популарен член

Новчаник , телефон, футрола за наочари, лабело, кармин, влажни марамици понекогаш и пенкало , ханзапласт.

20. kjukli

kjukli Форумски идол

Паричник, клучеви, мобилен, влажни марамчиња, паломи, тефтер, пенкало, несесер во кој имам турпија, кармин, коректор, ханзаплас, крема за раце и тампони.