Пaричник,телефoн,пoлнaч зa тел.мaрaмици,клучеви,здрaвстенa книшкa мoјa и oд синчетo,oчилa зa сoнце,несесер сo шминки,aнтиперспирaнт,пaрфем,пенкaлo,и мaстики.
Очила за сонце со футрола, паричник, клучеви, дезодоранс, парфем, палома, понекогаш мало паковање влажни марамици, телефони, пенкало, ментол бомбони, некои документи стандард....се има во женска чанта ама ред нема
Паричникот,телефонот,наочари,клучевите од дома,дезодоранс,крема за раце,млажни марами,парфемот,пенкало и мало тефтерче затоа што ми треба за на работа,кармин,огледало и уште мнг мнг работи знаат да се најдат во мојата чанта.
Од мојата ташна може и Лох Нес да излезе некој ден. Имам огледалце, повеќенаменско ноже, платнено марамче, палома, влажни марамчиња, лабело, новчаник, тефтерче, пенкало, шише со вода, лекови, клучеви, мобилниот. И се' е тоа во ред, само поретко да си ја заборавам ташната дома кога излегувам, или по гости кога си заминувам.
Новчаник, мобилен, powerbank, мастики, несесер со шминка, несесер со апчиња, влажни марамици, палома, парфем, клучеви.
Зависно од комбинацијата, ако имам мала чанта обавезно носам клучеви,паричник,мобилен,палома,мастики,лабело,а доколку носам поголема тогаш додавам и мал несесер со огледалце,мало чешелче,коректор,моливче,камена пудра плус дезодоранс и флашичка вода. Цело време правам рокади со овие работи во 3-4 чанти за да се усклади нели комбинацијата... уф женски маки
Обично имам се' и сешто, ама моментално носам мали ташнички, само новчаник, марамчиња, клуч и огледалце.
Начесто движам со ранец и во него носам се и сешто... Цела лична документација несесер со шминки, влажни марамици, парфем, дезодоранс, џаебен нож, кремен, батерија, два шпила карти и уште многуууу други работи Спремен кампер во секој момент да му ја спраши
Парфем,новчаник,огледало малечко,влажни марамици,дневникот секаде со мене го носаммалце шминки,стегачи шноли ова она,и вода секогаш.
Паричник, наочари, влажни марамици, клуч, телефон, мастики,пенкала,анти бактериско за раце...и многу глупости што не ми се потребни
Паричник , влажни марамици , палома , несесерче со шминка , крем за раце , слушалки за тел , мало огледалче и чешелче ,пенкало .
Несесер со копија од битни документи Ненесерче со шминки Мобилен Чадорче Влажни (мало пакување) Парфемче