Волшебен молив. Го вадам, цртам што ми треба и тоа се материјализира. Само него го носам. Практична работа!
Последнава пола год константно во ташна имам: power bank, пуњач, цигари,мастики, клучеви, слушалки, новчаник, моливче за уста и лабело, и уште нешто.. и ташната тежи
Лабело, марамици, влажни, на страната стално виси гелот за дезинфекција, паричник, спајалици, пенкало и по некој бонбон.
Zimava obicno ne nosam tasna skoro nikade vo cebot od jaknata mal novcanik vnatre pari, skopska , bankomatska, kluc od stanot, legitimacija, ramstor i vero karticka
Мобилен, цигари, ајкос, лична карта, пари, клучеви, дезинфициенс, еируејс мастики. Скоро празна ми е чантата...
Книги, тетратки, кутија од наочари, понекогаш мобилен и слушалки, и секако пенкала и коректор, кога ќе ми текне знам и списание да земам. Тоа е
Новчаник, огледало, палома, влажни марамици, спреј за дезинфекција, сјај за усни, лабело, стегач за коса, орбит мастики, шише со вода, планер, пенкало, мобилен, слушалици, очила за сонце, пасош! увек спремна да му ја дувнам од тука!