Јас имам се и свашта у ташна уште некоја бормашина ми фали хаха, од пенкала до торбичка за пазарење ама буквално се за сваки случај ќе притреба нешто не дај боже да удрам некој со ташната...
Лабело, новчаник, маски кн95 и хируршки, средство за дезинфекција, клучеви, мобилен, влажни марамици, слушалки, несесер со влошки, палома, држач за маски, фластер, беналгин, стегач
Мојата ташна у моментов е торбата на ќерка ми пошто не гледам поента да носам две ташни а не е дека идам некаде без неа така да да почнеме : Пелени Павловичева Влажни 2 бодичиња 2 комплета за пресоблакање Шише за млеко Шише за вода Глодарки Играчки Маска Новчаник Новчаниче со основни шминки (не знам зашто ги влечкам не сум се нашминкала питај Бога од кога) Наочари за сонце Турпија за нокти Крема за раце Стегач за коса Парфем/и ќе се најдат некои И мислам тоа е тоа
Вентолин и цигари, па добро * Инаку: телефон, пари, лабело, моливче за уста. Без ова не искачам, а друго по потреба.
Очила за вид - резерва Новчаник Мало чадорче Мобилен Клучеви Паломи/влажни Гранола или некое ситно чоколатце Пакетче со маски - нели корона време , за во случај да морам да одам на доктор, до болница или било каде кај што сеуште бараат маска
Милион упаљачи, цигари, новчаник, средство за дезинфицирање, крем за раце, улошка, огледалце, ситни парички кои тропкаат, клучеви, лабело и Хелекс.
Во ранецот носам лаптоп, полнач за лаптоп, педерка(новчаник, пасош, клучеви, лабело, мастики, апарат на филм), тоут бег, дезодоранс, парфем, мастики, понекогаш си носам и млеко од овес, блутут слушалки и еден куп фискални што ги собирам за некому да ги дадам да ги скенира и на крај завршуваат во ѓубре.
Во ранец за факултет: скрипти, мантил, ракавици, маска, клуч, пари, мастики, индекс, слушалки, пенкало, шише вода. Ако одам на вежбање: шише вода, опрема за вежбање, протеин шејк/протеински bars, мастики, клуч, пари, слушалки. Во новчаник: пари, лична карта, студентска легитимација, јсп картичка. Ранец носам на вежбање и до факултет, новчаник секаде. Педерки не носам. Излегувам со што помалку работи, само тоа што морам да го носам.