Све и свашта, зависи големината колкава е, ако е поголемка: - телефон, у рака го држам но и у ташна/ранец го ставам - паричник - пенкало - влажни марамчиња - слушалки - клуч - мало тефтерче - лабело - чешел - шише со вода - спреј за тело или парфем - крем за лице - наочари за Сонце Може и нешо друго да имаше.. А обавезно место има и за неговите ствари кај мене
Пари, запалка и цигари (веќе месец дена немам, ги откажав), клучеви, лична карта (ја изгубив и таа, треба да пријавам), телефон, парфем, спреј за дезинфекција, солзавец.
паричник телефон пасош лабело влажни марамчиња антибактериски спреј палома вода парфемче слушалки планер пенкало очила за сонце не ми текнува уште што др а сигурно има уште неш..
Обично велат у женска ташна сè ќе најдеш, ама мојата не спаѓа тука. Секогаш носам: -паричник -телефон -клучеви од дома и работа -мало несесерче со основна шминка -чадор (само кога надвор истура) -мала торба за во маркет
Не носам чанта, обично носам ранец во кој ми стои компјутерот од работа кој морам да го имам со себе. Покрај тоа имам: Полнач за лаптоп Полнач за телефон Пенкала Маркери Моливи Шнола за коса Кармин Камена пудра Моливче за уста Четка за коса Тетратка Телефон Клучеви од кола Клуч од дома Клучеви од работа Слушалки Обично има некои хартии кои ги влечам од работа ама не секогаш ги распределувам кај што треба туку си ги трупам у ранец Покрај се ова скоро секогаш имам шише вода и банана
Што не, алкохол, влажни марамици, новчаник, стило, несесер со лекарства, 2 кармини, паломи, клуч, парфем... И потоа зошто ми тежи чантата. Не знамм ни јас