Во мојата чанта има : - новчаник огромен -парфем -лабело и сјајче -палома и влажни марамици -клучеви -новчаниче помало како несесерче со мобилните и мастики па тоа е воглавно она што е постојано со мене.
Најбитното, сјај! Потемен-на кафеаво, и посветол. Тоа е најбитно. Па кључеви од дома, па мобилен.. Влажни марамици, понекогаш и парфем, и кога искачам вечерно петок, сабота имам маскара, црно моливче,а некогаш и балетанки ако не ми се оди со штикли
*новчаник *несесерче со (тампони, дезинфикациона течност, лабело, мастики, мини стикче рексона, таблети за прва помош, шноли +ластичиња и еден промотивен кондом ) *мобилен *влажни и суви марамчиња *парфемче +за вечерни излегувања земам уште едно несесерче со основна шминка
Сега имам 2 големи тетратки , една мала .. пенкало , влажни марамици , мастики , новчаник , 2 кеси и тоа мислам дека
Сакам чантата да ми е секогаш средена, да не биде како онаа песна што ја учевме во 1 одд Џебовите на Ѕвонко , Во една од тие што денес ја носев има Бајадера чоколациња -скоро половина кутија , мобилен , новчаник, клучеви од дома, лабело, цигари, запалка,влажни марамици, сјај за усни, стик,пудра, маскара, парфем, стик,стегач, окциња еден куп и едно пенкало не знам од каде пак излезе ова
Шо нема? мобилниот, авон сјајчето, паричникот, орбит мастиките, документите за работа за утре, клучевите од дома, кремчето за раце, паломи, бонжитка за да си лапнам на работа и тоа ќе да е
Само да ја дофатам ташната која последна ја носев,тоа ќе да е од саботата... Има два сјаеви за уста,авон каталози,коректор,новчаник,рачен часовник,дезодоранс,шнолки,стегачи,руменило и четка,огледалце,црно моливче,фискални сметки.
Vo chanta nosam se i seshto.Od shminki,pudri,cheshal,parfem,dokumenti,pari,mobilni,vloshki,kluchevi,pa da mozam i dechko mi da go nosam so sebe...ha ha
Си купив еден несеср огромен и сега се има внатре (посредена ми е 4антата ) Иначе во моментов во неа има парфем, сјај, лабело (мед и млеко ) влажни марамици, во несесерот шминките и мобилниот
Ogromen novcanik ,klucevi od sekade ,naocari za sonce ,dnevni vloski,tamponi ,labelo,pampers ,vlazni maramcinja,plasticna casa za voda
Во мојата школска чанта има : 5-6 тетратки новченик сјај за усни палома влошка шнола стегач штипка за коса и уште што не!!!
Vo mojava tasna ima: Penkalo Vlaznui maramcinja Sjaj za usta Parfem Rol-on Suvi palomi Vloska i drugi trista raboti koi ednostavno ne trebaat, gi nosam so mene sekogas i tasnata mi e prepolna bes potreba hahah
Сјај за уста, Уште еден сјај за уста , влажни марамици, клучеви, новчаник, пенкалца, огледало, наочари за сонце, некое тефтерче , мастики, крема за раце.. и ваљда тоа е све
Новчаник, сјај за уста, огледалце, палома, влажни марамчиња, телефон, стикче, дезодоранс, мастики, наочари за сонце, и уште неколку ситници
Епа: наовчаник, документи, сметки за телефон и за интернет, ајпод, црвен лак за нокти, лабело, сјај за усни, палома, планерче, бронхи бонбони, чоколадца, книга, орбит мастики, орбит бонбони, крема за раце, упаљач, цигари, клучеви....хм како што набројувам гледам дека ми фали уште телевизорот, каучот и бормашината да ги бутнам и комплетна сум
Секогаш кај мене е хаос во ташна Имам новчаник, клучеви, футрола со наочари за гледање, футрола со наочари за сонце, палома, несесер со шминки, мобилен, по некоја шнола од керка ми, орбит мастики, тефтер, пенкало Оф леле што е многу многу е, па рамото ме боли секое сабајле
во моментот во ташната имам: - цигари и упаљач(сега ќе ги извадам да испучам една ) - мастики - рол он - парфем - новчаник - стегач - наочари за сонце - мобилен - Кривичен законик - влажни марамици