Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што има околу вас?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Delevska, 14 март 2010.

1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    скрипти, нивеа кремче за лице, мобилниот, празна чаша. невестинска машна (украсна) :D (сум заборавила да ја тргнам :D , кремче за стапала, лакови, рексона, очила за сонце, апчиња, некои грицки, слики, книги една врз друга, писмо, пенкала, моливи, 2 плишани мечиња...

2. GirlWithGreenSkarf

GirlWithGreenSkarf Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    12
    2 мобилни, празно кесиче со чипс, шише со сок, пенкала и листови...

3. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.630
    Допаѓања:
    106.640
    сок од портокал , слушалки , полно кеси , маса , огледало

4. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Ненаместени кревети, тањир со трошки расфрлани книги... А колку ме мрзи тоа све да станам да исчистам :lol:

5. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Кутија крем банани, ливчиња, пенкало и молив, алки, пари, книги расфрлани насекаде по масата, изгужвани алишта, телефон, лижавче, барбика ( не знам што бара тука :^) ) и милијарда други работи. |(

6. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Тетратка, пенкало, дигитрон, цеде, уште 2 тетратки, лабело, мобилниот, обетки, чаша, некои листови, гума за џваќање, палома.

7. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.213
    Допаѓања:
    139.819
    Недопиено кафе, чаша вино, шише за рефил :), пармезан и пршута. И едно перниче на кое се потпирам. Нешто хедонистички сум настроена денес :D

8. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    мајками (која дреми на каучот), пудинг, 3 телефони (заедно со фиксниов) и една порцеланска вазна и некои непотребни работи расфрлани по масава,ливчиња и такви глупости :lol:

9. Tammy

Tammy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    33
    Цедиња,цедиња,цедиња,цедиња,и повторно цедиња,мобилен,листови,корпичка со пенкала,маркери,моливи,usb,украс - гола индијанка која си ја купив на одморот и ми стои на едниот звучник :)

10. Sweet.S.S

Sweet.S.S Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Паа вака: мобилен, ланче (стое веќе недела дена), цедиња, палома, моливи, пенкала, тетратка (два листа дали има останато на неа нон стоп ги кинам :D), приврзоци за ланчиња и уште милион други работи.... Итно ми треба средување :D :D :D |(

11. crnokosata

crnokosata Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    124
    огледало,мобилниот,цигари,пепељара,сјај за уста(од синока :D ),тоалет хартија :D и шноли и стеги

12. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Мислам дека повекето не одговараа конкретно на прашањето ...односно што се може да дофатите?
    Туку си набројуваат што се има околу нив...
    еве јас да одговорам што се можам да дофатам седечки на столчево пред компјутер..ок монитор, звучници, уесбе, пенкало, фломастер, две чаши, слушалки, клучеви :D 2 животински царства, ножици :^) , и две супер големи машни кои ми стојат на звучниците :D :D ги немам тргнато, од поклоните за роденден ми се :D 8)

13. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    исклучиво компјутер со многу кабли сврзани во чвор,кои ако сакаш да ги отплеткаш некогаш да ја избришеш прашината од нив ќе треба прво да ги искинеш.сакам да се смени се околу мене и да добие собата нов свеж имиџ.

14. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Книга, формулари, обрасци, закони , хевталка, фиксен, мобилен, компјутер, чаша, празна ццедевита од лимон, празна шолја од нескафе, милион пенкала и тенкоминци и маркери, тефтер, звучници, класери и фасцикли!
    Да. На работа сум. :D

15. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Далечинско, очила, шолја со чај, паричник, батерии, друго далечинско, паломи.

16. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Охоо ... :D има марама, капа, мече, два парфема, некоја пудра за стапала, 3-4 пенкалца, 2 CD-a, шоља со вода, мобилен, полнач, кутија со лифчиња, тетратки и такви некои работи :D , горна тренерка, далечинскиот управувач и уште некои сити дребулии (за во ѓубре, но нема кој да ги фрли :D ).
    Утре ќе средам :!: :D . И да напоменам дека се ова е на дофат на рака :D .

17. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    хмм од кај да почнам... :?:
    распоред за автобуси, маркер, грицкалка за нокти, лабело, скрипта, тетратка, 2 други скрипти, шнола за коса, прасе (касичка) :D пенкало, далечинско од систем и бадеми што си ги грицкам

18. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Еден тон работи нормално, како и секогаш, и да средам по 20 мин пак се си зазема иста положба :D е па вака...мини кукис, јамница ладен чај од праска, пепељара, цигари, мобилен бр.1 и мобилен бр.2, 3 упаљачи од кои 1 само функционира, огледалце, роса флаширана вода, даљинско, плишано кученце, орифлејм каталог, еден тон книги хирургија, пенкало, тетратка и уште 7-8 ливчиња на кои не му ја знам намената... :D

19. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.276
    Допаѓања:
    8.569
    Шоља кафе, шоља чај, шишенце со вода, мобилен, фиксен, еден куп перници, кабли (полнач за телефон, уесбе кабел, и слушалки испреплетени заедно) и секако лап топ :D

20. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    4 чаши, од кои 3 се празни а една до половина со сок, едно шише Сано без етикета, така да не знам од што е :), 3 телефони, 2 слушалки, далечинско, чипс, тортичка со банани, прополис :@ и еве ја околу мене иде тетка ми да ми виси на компјутер :@ не е добредојдена, воопшто :!: