скрипти, нивеа кремче за лице, мобилниот, празна чаша. невестинска машна (украсна) (сум заборавила да ја тргнам , кремче за стапала, лакови, рексона, очила за сонце, апчиња, некои грицки, слики, книги една врз друга, писмо, пенкала, моливи, 2 плишани мечиња...
Ненаместени кревети, тањир со трошки расфрлани книги... А колку ме мрзи тоа све да станам да исчистам
Кутија крем банани, ливчиња, пенкало и молив, алки, пари, книги расфрлани насекаде по масата, изгужвани алишта, телефон, лижавче, барбика ( не знам што бара тука ) и милијарда други работи.
Тетратка, пенкало, дигитрон, цеде, уште 2 тетратки, лабело, мобилниот, обетки, чаша, некои листови, гума за џваќање, палома.
Недопиено кафе, чаша вино, шише за рефил , пармезан и пршута. И едно перниче на кое се потпирам. Нешто хедонистички сум настроена денес
мајками (која дреми на каучот), пудинг, 3 телефони (заедно со фиксниов) и една порцеланска вазна и некои непотребни работи расфрлани по масава,ливчиња и такви глупости
Цедиња,цедиња,цедиња,цедиња,и повторно цедиња,мобилен,листови,корпичка со пенкала,маркери,моливи,usb,украс - гола индијанка која си ја купив на одморот и ми стои на едниот звучник
Паа вака: мобилен, ланче (стое веќе недела дена), цедиња, палома, моливи, пенкала, тетратка (два листа дали има останато на неа нон стоп ги кинам ), приврзоци за ланчиња и уште милион други работи.... Итно ми треба средување
Мислам дека повекето не одговараа конкретно на прашањето ...односно што се може да дофатите? Туку си набројуваат што се има околу нив... еве јас да одговорам што се можам да дофатам седечки на столчево пред компјутер..ок монитор, звучници, уесбе, пенкало, фломастер, две чаши, слушалки, клучеви 2 животински царства, ножици , и две супер големи машни кои ми стојат на звучниците ги немам тргнато, од поклоните за роденден ми се
исклучиво компјутер со многу кабли сврзани во чвор,кои ако сакаш да ги отплеткаш некогаш да ја избришеш прашината од нив ќе треба прво да ги искинеш.сакам да се смени се околу мене и да добие собата нов свеж имиџ.
Книга, формулари, обрасци, закони , хевталка, фиксен, мобилен, компјутер, чаша, празна ццедевита од лимон, празна шолја од нескафе, милион пенкала и тенкоминци и маркери, тефтер, звучници, класери и фасцикли! Да. На работа сум.
Охоо ... има марама, капа, мече, два парфема, некоја пудра за стапала, 3-4 пенкалца, 2 CD-a, шоља со вода, мобилен, полнач, кутија со лифчиња, тетратки и такви некои работи , горна тренерка, далечинскиот управувач и уште некои сити дребулии (за во ѓубре, но нема кој да ги фрли ). Утре ќе средам . И да напоменам дека се ова е на дофат на рака .
хмм од кај да почнам... распоред за автобуси, маркер, грицкалка за нокти, лабело, скрипта, тетратка, 2 други скрипти, шнола за коса, прасе (касичка) пенкало, далечинско од систем и бадеми што си ги грицкам
Еден тон работи нормално, како и секогаш, и да средам по 20 мин пак се си зазема иста положба е па вака...мини кукис, јамница ладен чај од праска, пепељара, цигари, мобилен бр.1 и мобилен бр.2, 3 упаљачи од кои 1 само функционира, огледалце, роса флаширана вода, даљинско, плишано кученце, орифлејм каталог, еден тон книги хирургија, пенкало, тетратка и уште 7-8 ливчиња на кои не му ја знам намената...
Шоља кафе, шоља чај, шишенце со вода, мобилен, фиксен, еден куп перници, кабли (полнач за телефон, уесбе кабел, и слушалки испреплетени заедно) и секако лап топ
4 чаши, од кои 3 се празни а една до половина со сок, едно шише Сано без етикета, така да не знам од што е , 3 телефони, 2 слушалки, далечинско, чипс, тортичка со банани, прополис и еве ја околу мене иде тетка ми да ми виси на компјутер не е добредојдена, воопшто