Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што има околу вас?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Delevska, 14 март 2010.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Календар од БиМилк, празно шише Пелистерка со по некоја монета внатре, Адидас тоалетна вода, очила диоптерски, скрипти по физика, скрипти по стоматологија..... изгледа само јас не учам пред компјутер.

2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Пред мене е убавкото кафенце што сама си го сварив :inlove:

3. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Моментално нешто што можам да дофатам околу мене е чаша вода,апаратот,мобилниот и грицките :)

4. Flow

Flow Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    20
    Аквариум со риби, нес, безброј расфрлани цд-а, уметнички неред :D пенкала, моливи, тетратки и останати тракатанци од истиот вид, неколку постери на заборавени херои, мало купче на сувенири прибрани од неколку локации во светов и останати џиџи миџи кои со своето минорно значење не го заслужија местото во овој пост. :lol:

5. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    безброј наливи , мобилниот , звучници , слушалките , шише со лимонада , крем за лице garnier , книгата ,,Нечиста крв ,, весник Нова Македонија , перницата со навлака на Барби , полнач за телефон , плави обетки ..

6. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Телефон, чаша од вчера од цеден сок, чаша со вода, чаша со пиво, шише со пиво, алки, спајалици, две пенкала, пост ит, звучници, изедени бејк ролс(тоа кесето), цигари, упаљач и едно такво ко торбиче полно со разгледници

7. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Окулу мене има плишано зајаче,рамка,пенкала,моливи.кутија со шминки,кутија со бетки,една тетратка во која си запишувам се што ке ми падни на памет,мобилниот,слушалките од ком. и толку

8. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    Ќе ви опишам,ама не кажувајте на никој! :$ шшт! Па вака:мобилен,полнач,празна паковка од овошен јогурт,ц-витамини,лабело,мастики,лак за нокти,огледалце,дезодоранс,две цедиња незнам од што,2 играчиња од киндер јајца,фломастер и три стила :tmi: Ова е само на биро...на дофат имам и други глупости,ама ајде да не се срамам повеќе.Дури да си легнам се ќе средам верувајте,не можам да поднесам неред :worried: :?:

9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.757
    Само бирото, зошто опасно би било се да пишам :rofl:
    Несесер, скрипти, тефтер, пенкало, ножици, кутија за цд, ќеса, огледало, отворена книга, пари, обетки, влажни марамици, лепак, чаша со пенкала, крема, шише вода, пепелник, некои украси, елката, да, да уште стои, неколку шноли, сјај ...

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    па......
    мојот мобилен заедно со слушалките,мобилниот на сестра ми,диг.фото апарат,преобрнатиот фулџан на сестра ми спремен за гледање :P,огледало,некои ситни шнолчиња,книга,празно кутивче од зелен чај( ;( го потрошив),моите две љубени разгледници од Дубровник и Романија,магнетче во вид на срце со мостот од Мостар,шишенце со вода и неколку цд-ња :)

11. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Тетратки испишани и допрва испишувани со грдава математика, украсна кесичка што ми стои на биро од пред две недели, ама убава ми е бе кога ја гледам си се радувам поклон ми е и не ја тргам, два телефони, шише Роса од пола литро со уште малку вода, шољи од кафе 2 и тоа, цедиња некои без везе што би требало да бидат во историјата, црна шнола за коса, куп салфети, тегла мед полупразна и мониторов што го гледам од 3 саат денес !

12. butterfly992

butterfly992 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    22
    Неколку рамки за слики, кутија за накит, уште една поголемка кутија за ситници ( која ми е многу драга бидејќи ја добив на поклон од блиска личност ), мусли од лешник и орев, две шолји од кафе, две чаши од сок, мобилниот, прибор за маникир, карти, кутии со цедиња, ташнички за вечерно излегување. :D

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Што нема околу мене подобро да пишувам :D
    Околу мене има ... Мојов папагал , парфем што мама ми го купила, капутот, шал, алкохолот за лице , бејк ролс, чаша со чај од брусница ( во тацната има и лимон ) , индекс, книги, филмови, перничиња, пешкир, мобилните, полначот за комјутерот, маус, алиштата што ги соблеков кога си дојдов дома, книги за читање не факултетски етсетр.

Ова се од мојот кревет ке оди на земја. Ама сега ме мрзи. Тоа кога ке си легнувам. А утре дополнително ке средувам. :D :D :D

14. MileyCyrus1Fan

MileyCyrus1Fan Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    130
    Околу мене има чања со чај од портокал,палома,лаптоп, телефонот , колачиња , и тоо :D

15. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    2 мобилни,слушалки,телефон,и чаша со вода.

16. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    чаши и весници :)

17. Mini.girl

Mini.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Пред мене компјутерот и сите тракатанци на бирото, што неодамна за да ги намалам купив мали фиокички, па повеќето ливчиња, забелешки, флаери се во него, имам околу мене неколку рамки за слики, кутија за накит, па уште една малечка стаклена, мали запалени свеќички,за да ми биде попријатно.
    Од лево ми е телевизорот, од десно ми е плакарот, а позади е креветот во кој за кратко ќе се испрузам!
    Над мене се три полици со парфеми и украси, на кои висат обетки и малку ми наликува на џиџимиџарница собава, ама ај! :lol:
    Во весели бои е и ме прави опуштена.

18. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Некои писменца на сестра ми |( , слушалки и мобилен, фиксен, 537281538721532 моливи боици фломастери, тефтерче мало.. 10 денари и тоа :)

19. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Рутер, модем, лап топ, мобилен, далечинскиот управувач и крпа за дување мрсулчиња :lol:

20. janie

janie Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    околу мене има рутер,2 звучника,камера,мобилниот,цд со филмови,2 икони,водени боици и четки :D чај,чаша вода,ножици,речник, покана за свадба и тоа би било се :D