Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што има околу вас?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Delevska, 14 март 2010.

1. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Соларници (две гушнати духчиња), ептен ретро лампа, книги (многу), два лака, банана и држач за фотографија во форма на глувче (кристално), цд. од Диана Крал.

2. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Телефон-фиксен,мобилен,книги,прибор,уште книги,јастуци и лак за нокти

3. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Прилози за наставата по литература, тетратка математика и латински, AVON super SHOCK mascara, GOSH roll-on :$ и Orbit, ама празно. :D Тоа ми е најблиску.

4. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    огледало, телефон, Starbucks-чаша полна со пораки кои ги даваат со кафињата во кафичите :D , книга-Ангели и демони, пенкало, свеќа.

5. katrin96

katrin96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    9
    пред мене -лаптоп,рум плочки,моливи(многу) до мене комјутер,модем,глувче (кое не е преклучено ) креветти..и уше шо не.. :D

6. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Бидејќи сум на кревет.. :wasntme: Пред мене лаптоп, пред него перниче мало мекичко и зеленко, до мене, листови, листови, книги, маркери во најразлични бои, моливи, пенкала...под некој лист се наоѓа мојот телефон, кој е исто така приклучен во струја, се полни...и позади мене, пред креветот има...штиклици. На масичката до креветот..имам 4-5 чаши, и едно чоколадо, нажалост, изедено.
    It's such a mess. :geek:

7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Пред мене е мојата омилената шоља за кафе. Само од неа си пијам на работа и таква омилена си имам и дома. Стои секогаш до тастатурата и секогаш ја пазам да не посипам нешто и секогаш истурам де. Но не би била јас-јас, ако не направам такво нешто.
    Мониторот нормално ми е пред очи, доволно близу за да видам се што пишува пак и ситните букви, пошто со месеци не одам да си ги земам цвиќерите за читање, а без нив ко љиљак сум.
    Десно од мене имам несработени документи од кои читам, лево ми се поминатите со печат од мојов показалец.
    Од левава страна на ѕид имам белешки, кои секогаш ги лепам демек да не заборавам нешто, а ги немам нити погледнато, бидејќи си памтам се по ѓаволите ко слон да сум била во минатиот живот. Тука лево ми е и календарчето убаво со цветчиња и пеперутки на кое ставам иксови за секој настан, прес, конференција што сме ја имале и ќе ја имаме. Лево имам и сончоглед, секогаш имам за кога се нервирам или ми паѓа концентрацијата да си го истурам бесот врз една две семки. Позади мене е сештологија секторот, со фиоки со хефталици, лепаци, фломастери, табаци, меморандуми, врагови и чудесии напикани на сите страни, али си знам кое каде си е еј, да се разбереме и книги џоа мити ќе се расчитам за природата и животинскиот свет дур сум на работа. Имам едно пакетче овесни колачиња си стои си се гледаме некако кисело, ни мене до него ми е, ни него до мене. Активија една и две портокалчиња исчукани од сите страни. Немаше поарни. Така да си знаете тоа е тоа.

8. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Моментално сум во библиотека (не седнав на компјутер да ги проверам новите мислења на фемина, еден превод ми требаше :angel: )
    И околу мене има други клупи, други компјутери, студенти седнати (на фб). Една што е близу до мене не можеше да се вордржи а да не се смее на глас, кујзнае со кого се читка, а мене позабавна ми е фемина отколку е.buddy. :D

9. SandraBylock

SandraBylock Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Моментално пред мене има доста рамки со слики од мене и од сестра ми има доста книги парфеми една шојла кафе за мене :D :D :D пенкала премногу и списанија :P :P :P

10. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Мобилниот, пенкало, слушалки, аа уште едно пенкало, уесбе, еден куп листови, клуч :^) , а и уште едно уесбе :D , чорапи :lol: , камера, и две тетратки :)

11. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    91
    модем,глувче,звучници..камера..учебник по македноски,рачен часовник,мобилниот и слушалките на него,а да имам и слушалки од компијутерот,кутија за цедиња,книга од библиотека,жолт маркер и шнолка голема :) ииии селотејп :)))

12. Dayse

Dayse Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    133
    Многу има :D : печатач,марамчиња,слика, белегзија,2 шишиња ладна вода, 2 модеми, 3 речници, мобилен силотејп,бели листови за печатачот, икона, скалпер, еден куп пенкала, слушалки,камера,маус, тастатура, монитор... :D :D :D

13. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Домашен телефон, мобилен, мобилен на брат ми, празна чаша, слушалки и минијатурно моливче од 2 cm. :D

14. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    хммм.. мобилен, сокче, уште еден мобилен, па уште еден, :) далечински управувач, масичка, списанија, книги, пенкало...

15. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Мобилен, па уште еден мобилен, шише-сок, чоко стоби флипс, книгата што цел ден само ја гледам-а наместо тоа треба да учам, телевизор, ацетон, лак за нокти и лаптопот :)

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Еден куп цртежи и ливчиња од лекции по историја во намалена верзија. :rofl:

17. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Парфем, лосион, дезодоранс, даљинско од тв, едно штипче, една шнола машна, тањирот цреши што јадев и семки од црешите. :D

18. CocoSumner

CocoSumner Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    11
    Уф, хаос.. Компјутер, речник, скрипти, мноооогу книги, наочари, шише со вода, парфем.. :lol: (испитна сесија :sweat: )

19. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Шумливи таблети, кантичка крем, многу книги и тетратки, дигитрон, пенкало, шише со вода, семки од цреши, новчаник, бисквити, пари .. :tmi:

20. Dayse

Dayse Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    133
    Монитор, печатар, маус, 2 модеми, книги, 3 речника, филџан кафе, бисквити, 2 мобилни, далинско, сјај за уста, лак за нокти... :lol: