Чаша кафе, милка чоколадо, мобилен, далинско, лаптопот пред мене, перници околу мене и моето најмило маченце лежи до мене
Има:ноќна ламба,рамка за слика,звучници,чаша,мобилен,глувче,уште една рамка за слика,мече,музичка кутија,модем и тоа
Моментално можам да дофатам: Мониторот, модемор, маусот, тастатурата, звучникот, украсче од Боб Марли, календарче, очила за сонце, маус падот, албум за слики, украсна пепељара, рачен часовник, 4 нараквици од Арсенал , мобилниот, столчето на кое седам, усб-флешот, усб-то од мобилниот, куќиштето, еден стар новчаник иии и тоа моментално.. (без станување)
Лап топ, лињир, вода, пластични чаши, шприцеви, цуцла, лактовит, селотејп, дезодоранс и милион кабли.
Oколу мене во моментов и секогаш (не ме напушта) ДОСАДА Перница , јорганче , радиото , и табло со цртежи
Па оклу мене има телефон,парфем,сјај,пенкала,моливи,чешел,ножница,списание,некои апчиња за грло а има и лакови и ацетон,слушалки,стегач
Рамка со слика, 2 парфеми, кутија со пенкала, лак за нокти, миризлива свека, телефон, стегач и шноли, далинско, бомбона од свадба...
Бидејки лежам во кревет, окулу мене има прекривачи, фротирки, чаршави и перници од десна страна. Од лева имам масичка на која имама далечински управувачи, кафе, пепелник и цигари. Позади мене имам перница и ѕид, а пред мене лап-топ. ТоВа е сВе .
моннитор ,тастатура,глувче,чаша со цедевита,2 телефони,тепалка за муви и неколку пенкалца,позади мене 2 кревети,прозорец,и шкафови полни со мечиња и алишта ..и многу останати тркаташки...