Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што има околу вас?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Delevska, 14 март 2010.

1. RodenaSoGreska

RodenaSoGreska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    49
    Прво што ми е на дофат е чаша со ладна вода и тањир (поголем) со лубеница.Инаку тука ми се и телефоните, usb-то, mp3-ката,книгата “Сок од простата“, плишеното мече, табла за играење, гитарта, мачето ми трче низ собата... и тоа гледам сега за сега :)

2. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Еее, сега кога ќе ви кажам што се има околу мене, ќе се уплашите:чаша од испиено нес кафе, празно шише и чаша за вода, мобилен, ножици, некои документи, книга, пижама, фолија од изедено чоколадо... :tmi:

3. cupcake27a

cupcake27a Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Мојот најубав лаптоп,под него такво од икеа за држење лаптоп, под него најубавото биро што може да го посакам, после зад лаптопот мини фиокички за на масичка во кои чувам шпенагли, хартии лепак итн итн, календар , после чашки за моливи, после радиатор, после сид со тапети... Зад мене кревет, од моето десно тв и полици со книги од моето лево огледало и шефоњер :$

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Карти, пенкало, мобилен, свеќички, канта, фломастери, пенкала, камерата од пц..
    Прееска чистев, иначе ќе имаше и повеќе работи.. :tmi:

5. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Во моментов пола фрижидер ми е пренесен пред бирово во комбинација со Газоза и гумени бомбони харибо.

6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Вака: тоалетна хартија, пиштол на вода, тефтерче, тањир, чаша-термос, кутија за наочари, усб кабелче, мали свеќи, плава пепељара, огледало, канта, и такво за пенкала, моливи и боички. :rock:

7. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    перници на сите страни има во собава и слика од татко ми во млади години ( војник ) ..:) си ја обожавам сликава :)

8. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Слушалки за пц, 2 читачи за мемориски картици, Но-Дол крема, чаша од вода, телефонот, некој без веза ЦД-а, со нозете го клоцам печатарот... :P

9. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Дигитален апарат, телевизор,новченик, чаша вода, и многуууу ѓубре :D

10. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Две перничиња, едното е плаво, другото ми е подарок за роденден (розево со пеперутче :)). Уште едно перниче во форма на јагода, исто подарок за роденден ( :* :* ). Уште еден подарок, мило меченце, од дечко ми :l:. Ќебенце, влажни марамици, телефон и ако се смета, над глава, на прозорецот имам млеко за тело, спреј за тело и палома. :)

11. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Епа вака, на дофат ми се: слушалките, чипс, пенкало, лак за нокти, крема, CD, некои листови...

12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Стик (usb) , приврзок кученце и некои си листови брат ми што печател нешто. :D ... После имам друг приврзок, па една белегзија која залутала на бирото, мојот рачен часовник (убавион он на дада) :D , ладало, мобилниот телефон (мојот) и тоа е се’. :D

13. StarBwoyy

StarBwoyy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    98
    Кока-Кола,Стоби Флипс,Медени Срца,Рачен часовник 1,2,3,Кибрит(што ли бара тука коа неам пороци),Камера(само аматерски снимки,жива природа:),Слушалки,Наочари...

14. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.980
    Мече, книга,пред мене Лап-топ :)

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    25.318
    Телефон, апарат и полнач за батерии, 3-4 чачкалици, усб, тетратка со филмчиња, 15 лака, кревет натрупан со алишта, едно чорапче(другото не ми е во видик), црн најлон, фен и две свеќи.

16. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Моментално кај шо седам има принтер,часовник,дигитрон,билтен од вил хил :lol: книги,пепелник,селотејп,штрафцигер(???),чадор и милион дрангулии да не набрајам ;)

17. selly.gomez

selly.gomez Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    42
    Од лева страна: слушалките, мобилниот, звучниците, ночарите, чаша со моливи и наливи, и секако знаменце од FC Barcelona :inlove:
    Од десна страна: другиот звучник, белезица од Барса, плишено коњче, и чаша со мали цветчиња
    Пред мене: компјутеро нормално :D
    Зад мене: кревето

18. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    хаха што нема речи,слушалки,маус,кубети,наполитанки,некое си друг благо,кафе,перница,тастарура,далечинско :lol: ,телефонот и.т.н

19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Еден куп непознаници со збунети, намуртени фаци, лаптоптот на колена, хард диск кој ми вибрира, пасош, крекери, книгата за Ганди, кока кола.. и јас..

20. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Kуп алишта, полнач за лаптоп, фиксен телефон, празна шоља од чај, книга, ранец и мобилен.