Четири кревети и еден двоспратен, маса на која има буквално се, ташни за извоз, чевли исто така. И куфери.
слушалки за компјутерот, неколку тетратки, бомбони, и кутивче каде што ги чувам пенкалата моливите за компјутер (кога треба нешто да се запише) да да, средено ми е сега се по дома ама не е секогаш така
Околу мене моментално има папки за на училиште Спојлер сопругот ги користи за работа,компјутерот е пред мене,а лап-топот до мене(исклучен)....листови за печатење,ииии незнам пенкала коректори се и свашта
Празна чаша на мом столу пепелник, мобилен, цигари,упаљач,кибрит, post-it ливчиња, алкохол 70%, 3 USB-a и мал свеќник (кој знае како допатувал овде)
Чинија, учебник и тетратка по физика, пенкало, мобилниот, календар, рамки со слики од мене кога сум била помала, компјутер, звучници, стол, слика од Тоше Проески и новчаник за молива и пенкала.
модем , уште еден модем мал календар што фаќа ногу прашина ... слушалки од ком. ,тањирот шо го јадев тостот, крпа врз него и пакетче мајонез , искинато тоалетна хартија незнам зошто, кутивче за пенкала папки со цединња и тоааа отприлика дека се преместив на масичката подалеку што е да си ослободам простот.Аа и да фенот во скут и си се топлам
еве шо има, и позади мене перницата навалена на неа сум И секако, маченцето мое на креветот, си нанка.
Мобилен, чаша со цефка, прибор, книга, тетратка, два листа, салфетка, узб, не лути се човече, 2 бои за принтер, салотејп, какао, хефталица.
Дигитален апарат, CD-a, ножици, етикета, листови хартија, наочари за гледање, футрола, нараквици, читач за картици,
Картата на македонија раширена на цело биро, над неа учебникот и тетратката географија, над нив македонски тетратка, шише со вода, слика од мене и тато(ама сликата на мои 4 години и имам „бркови“ од млеко), мобилниот, палома и пенкалце.
ком на масицка се она комплет звуцници па микрофон,...па од десно врата за надвор и столцево мое па фотелја и тоа....а и ламба
Лелее ме фативте у хаос....мхм 1.мобилен кој се полни 2. цигари 3.полна пепељара 4. Фрутини путер за тело (wtf?)-како ли стигнал на работнава маса 5.слика во рамка матурска 6.рамка со слика од мене мала со гитара =) 7.слика од мене и најдобриот другар 8.слика од внук ми 9.7 мерси чоколатца и 5 обвивки од изедени 10.турпија за нокти+ацетон 11. шнола за коса и безопасна 12 пластично тањирче со замрзнат сок (лед) кој го глодам 13 Позади компјутеров се наоѓа зид кој јас го нареков (love Wall) на кој пријателите, бившите и сегашни ми пишуваат пораки од <3