Кревет и перница на кои лежам и сум потпрена, столче и на столчето чаша со чоколадно млеко (ладно) тоа ми е најблиску
Ехеее, што не!? 1. Тетратка од 4то по математика (од која сестра ми си зимаше задачи да вежба ) 2. Албуми со стикери на сестра ми 3. Кауч (на кој седам) 4. Фен 5. Столче 6. Македонски учебник 7. Мобилен 8. Фиксен
Компјутеров,кутија цигари,слушалки,телефон,Fanta Shokata мала,празно ќесиче смоки,палома,Бураго количка - Мустанг,црвен,упаљач што не работи,пепелотресник,маркер,звучници,Black Devil пола кутија,значи иам 2 кутии цигари,и утнато лифче од кладилница.
Чизми на шткличка мала! фиксен телефон.. слободната и слушалките со мобилниот.. ливчиња и пенакала..чаша сок мултивитамин! .. некои грицки.. и семки!! паломи.робит мастики.. тоа глеам сеа моментално
Домашно-подвижен телефон, овоа компјутеров, ножици, еден куп листови, слики од пред едно 10тина години, салотејп, витамин ц за шмукање, палома, мобилен, гума, не лути се човече, муниција за хефталица, 2 цедиња, тетратка од петто одделение, узб кабелче, турпија. Ај доста е за денес..
моментално на работа ,камин ,масичка, на неа вага,па личните работи,кај што си правам кафе,и многу рафтови
Слушалки, телефон, дездоранс, телевизор, коверт, рамка, спреј за тело, саат, огледало, миризлива свека, пепелара, и далинско.
празна нескафе шоља,ц витамини,далинско од мах Тв,чаша со вода,нивеа дезедоранс,алки,прозирно едно такво за моливи и слични глупости,стегачи,кутија украсна,столна лампа со цветчиња,телефон фиксен,модем,полнач за фиксниот,празен тањир голем бел со трошки.... ај доста е..
Што нема се и сешто, телевизор, орбитрек, кукла (украс) обетки, слики, маса, фотелја, кревет............
Кревет, ќебе, мобилен,масичка, телевизор, компјутер, двд , далинска , чаша со сок, слики, цвеќиња, статуетки, шкаф, книги ,вазни тоа би било се одприлика
Кревет, столче, неколку парчиња облека исфрлени по подот, купче книги, палома и празна Ред Бул лименка.