до тастатурата ми е кремата за раце, дигитрон, кутивце за моливи, спајалици и ливчиња, статичниот телефон, мобилниот, печатот , речник и еден куп на папки
Пред мене тетратка по француски, на неа пенкало. Од страна мобилен, чаша вода, ѓубре од киндер јајце и буквално се што сум немала каде да ставам.
Прозорецот, радијаторот телефонот, очилата, книги и тефтери, печатачот и цигарите (и се со нив што оди)
Апаратот за сликање, парфеми, рамки со слики, пари, кутии во вид на срце, правоаголник, крема, огледалце, книгиии, прозорецот, алишта.. не бе, ич не ми е несредено. Се под конец држам.
новчаник,пуна пепељара,цигари,ресана,римел,парфеми,рамки,кревет,телевизор,пц ,чешел и уше мн работи собава ми е ко да паднала бомба у неа
Лап топ,креми,парфем,лак,апаратот за сликање,рамка со слика,огледалце, прозорецот, алишта.. И,да...несредено ми е ко бомба да експлодирала во собава иако мајка ми секој ден ми вика да си ја средам
Лап-топ, две перници, палома, мобилен, книгишта милион, шоља, и ногавицата од фармерката такоџе е околу мене. Поголемите работи се дел од џунглата наречена - мојата соба.