Многу перници, лап-топот со сите придружни тракатанци,2 пара градници, ташна и едно шише газирана вода.
Компјутерот пред мене со сите приклучоци на него. Филџан со чај, пепси, цигари пепељара, упаљач, каталов од Oriflame, украси, книги, наливи, крем, несесер... итн
Фластери, шнола, лајди спид стик, универзалната тетратка, цигари, пепењара, ноктарица, млеко за тело и ред други работи кои треба да одат во канта
She парфем, дезедоранс и млеко за тело, украсна кутија, палома, кутија за накит, ножици, молив, пенкала, лепак, УСБ, тефтерче, звучници, камера, ламба.
Свеќа, рамка, лак, обетки, билтен, мечиња, срција, млеко за тело, дездоранс, парфем, ацетон, лосион, венчиња, значки, пенкала, енциклопедија, ТВ, календар и пепелара.
Купишта листови со испишани задачи, пари, тон книги, влажни марамици, празен филџан од испиено кафе - превртен. Пазете, НЕСкафе. Бикоз, гледање на талогот од обичното турско ис туу мејнстрим.
Хммммм има има парфеми 3,пенкало,звучници,греалка,свеќа,украси некои,кревет,теписон,книги отприлка толку сега за сега.
Пегла за коса, фигаро, парфем, лак, книгата без крај, шишенце со вода, блакце, мастика. Не дека мене ми е растурено туку бирото ми е големо!
Превртен филџан за гледање (ама нема кој да ми гледа ), лабела, огледалце, мобилен и ливчиња (пакетчиња) од тортици
Лак за нокти,чаша со млеко,цигари,филџан со кафе,огледало,крем за лице,чоколада сириус и папита,пакетче со влошки ,лабело...