лап топ, јадење, телевизор, телефон, кревет, кјебе. сок, пиво, вино, маса и столчиња и уште мн мн мн други работи
Чаша со магнезиум,масажер ,преку 15 лакчиња,пенкала,лењирче,моливчиња,Cosmo magazine,книги ,кревет,плакар,компјутер,лаптоп,мече,ламба и телевизор
Боље би било да прашате.. Што нема? Уште на попот капата фали.... Има: Лоратадин, брз лепак, некој конец, цедиња, кадаиф, телефон, слободна, тетратка по математика, листови, чаша, узб, уште 2 тањирчиња, некои миризливи за цигари, кутија за цедиња, испрани алишта, што треба да се турат у шифуњер, мобилен, две далинска, прекривач од кревет, рачки од некоја ташна, пуњач, сунѓерчиња за нокти, канта, некоја вазна за цвеќиња, уште едно узб, и блутут. И ај доста е, се фрлам кон поход. Да ја расчистам собава.
лее имам мнооогу работи до мене... епа вака:пред мене е компјутерот (нормално),звучниците,модемот, домашниот тел,мобилниот (и од сестра ми ),листови што ме мрзи да ги кренам,тефтер и каталози од Avon ,пенкала,ранецот,телевизорот е десно од мене и многу,мнооогу украси (цела соба ми е пуна со нив и со мечки,неам више кај да ги ставам )...
Околу мене има наткасна и на неа стојат 3 плишани црвени срциња- перници, едно средно мече, потоа лап топ во скут, футрола од наочари, над мене мобилниот, а до мене перница, големо розево перниче срце, ќебенце, црвена постелнина, а над неа јас.
Несесер со лакови за нокти, мобилен, скрипти, книга, рачен часовник, прстен, обетки, ланче, капки за нос, многу гнев, и тага. Уште паломите со размрсулавени солзи фалат, ама ги фрлив. Ме гушеа.
Милион глупи и ќори дибеци со тапија, сега веќе и официјално, кои не си гледаат подалеку од носот и имаат краткотрајна меморија - ма бетер од Дори од Немо!
Компјутер што не работи, лап-топ, два мобилни, празна нес кафе чаша, книги, скрипти, материјали... :geek: