Ливче со потенцијални утакмици, коефициенти, заокружени се тие што сум се одлучила за нив; билтен; телефон; полначот на лап-топов; испразнета шоља со Нес кафе ...
хммм па има мн работии...лево од мене се наогаат моите креми за лице парфеми,козметика де..на зидот има ставено табла за пишување,за везбање..до нејзе календар...имам некои книги и дела за на фах..пред мене е лап топ..до него мечето со ружичка сто ми го купи либетоо..после натакаа штампачот со скенер..чаши за пенкала моливи..во продолжеток е компјутерот на дечко ми и некои негови ствари таму..после има многу полици со книгии а позади на зидот ми е регалот со големи огладала ама си ја објаснив собата ..вака ја опишав чудно оти секој си има своја масичка за компјутер со прегради,полици и фиоки за книги и др.раб а меѓѕ двете вакви има една за стампачот и така ни е зафатен цел зид едит.ваков ни е креветот голем и под него ни е бироата па пч..
Дива лига.90%.А јас си поцркнувам од мака.Ќе се смени,верувам,се ќе се смени!Зошто во спротивно ќе почнам да си зборам сама со себе,барем ќе знам дека правам муабет со културен човек. Ама стварно.
празен филџан, мобилен, електронска четка за заби, некои слики и тоа. Абе средена девојка сум јас не давам да биде несредено
Лап-топ,ТВ,Рсфрлани книги,тетратки,мобилен телефон,чаша со вода,печатач,пенкала,боици,фломастери,слушалки итн.
икона-богородица..златна кутија....сив саат...розе ламба....кревет со најубавата постелнина..телевизор,лаптоп,систем,справа за вежбање(точак за вежбање) ,урамена слика која ја нацртала мајками...преку 30000 списанија плакари ,пегла,синтисајзер,даска за пеглање и преку 100 книги
Капки за носа, далинско, мало шише за вода, книги, ацетон, тефтерче, биро, кокос, принтер, орбитрек, столче, плакари, телевизор, кревет...
листови од некоја книга, лифчиња спортска (не се мои), чаша сок, хартија, лакови, слики, пенкала, мобилен итн
листови, лењир, пенкало, принтер, визит карти, микрофон, камера, usb, маст за уста, рутер, полнач за телефон, огледало, ножички, празна чања, кревет, биро, даљинско, тв, маса, телефони прекривач итн итн
Кревет под мене, 10 перници до мене и две на вратот, светилка далинско, тоалет хартија, капки за нос, апчинја за алргија, мече, турпија, слушалки, телефони, ножници, машни,................
Околу мене хах.. што има подобро би било прашањето што нема. Филчан со кафе и покрај тоа што е прилично доцна, сокче.. едно пакетче пардон ( пола изедено) цедиња, моливи , пенкала, книги, тефтер , фактури авон, брошура авон, списание бидејки бирам модел на фустан.. и што уште не. Да не продолжувам да набројувам бидејќи ми здосади