Лап-топ, пластични столчиња, масичка, тревичка, јоргован, лалиња, кајсија. На масата чоко ролерс, цедевита, празна чаша од несот и мобилниот
шоља кафе со млеко...компјутер,. свежо чистено биро, мобилен, клучеви од кола, даљинско од појачалото од дуди ааа...и едно укравче од вчерашната свадбаа.....која беше мнооооогу убава
Полици, чаша сок молив телефон....Не ја разбрав темата баш добро дали се мисли да предмети или се мисли што има околу вас во врска со околината и општеството...Но сепак јас набројав за првото
Лаптоп, принтер, листови со вежби од факултет, мали фиоки од џамбо полни со шминки, тефтер, наочари за сонце, парфем, пешкир (?!) и еден куп ситници.
Премногу работи. Мојот хаос е тоа, ама не ми е убаво без него. Значи: чаша какао, бисквити, памук, пенкала, здравствена книшка, влажни марамици, конец, ножици, ноктарче, апарат, дезодоранс, чешел и крема. Ех биро мое .. што ли не трпиш со мене.
Книги, тетратки, празна шоља(што пиев прееска кафе), мало шишенце вода, мобилниот телефон, пенкала,моливи,слушалки за моб, влажни марамици, некои шноли и уште мнооогу работи
Пред мене е мониторот и околу него:тефтерчиња,ножица,молив,пенкала,стегачи,шноли,горска вода,атлас,принтер,звучници,модем,книга хаклбери фин,некои сликички,часовник,прстен и привезок.
Скрипти, тетратка, лап топот, 4 лакови , ацетон, шише вода, памук, слушалки, новчаник, мобилен, лабело, слободна за автобус, индекс, чепкалки за уши, железни парички, Ц витамин, фен и штипка за коса
ламба, чаша, крем, рамка со слика, тетратки еден куп, моливи, пенкала, телефон, турпија, паломи.. абе нема што нема!
шишие вода, систем, звучници, модем, футрола за мобб. цедиња и некое си списание. Ах, да. Има и штравцигер да, да на биторо и некој дел од компјутерот, ми испаднало.