Прашј што нема. Принтер, влажни марамици, ташничка од двд, пенкала, судоку, речник, батерии, звучници, тефтерче, цедиња, мобилен, лабело, книга.
телефони,батерии,тоалер,штипки,дездоранс,фискални сметки,тетратка,обетки,прстени.. Сеа дури увидов дека собата ми е хаос.
Цедиња, чаша, sticky notes, книги, принтер, папка, кора од кокос ( мој изум, сега ми служи како држач за пенкала ), столче и разно разни ситнурии.
Ауу уште што нема лаковии, чашкаа (празна), мобилниот телефон, смоки, перницата и чаршафот (оти лежам на креветот со лаптопот ) ии четката за коса
Мобилен, несесерот со шминки, мало календарче, празна чаша од нес, судоку и крстозборки, полнач за телефонот и некој Закон (испринтан, секако )...
Мобилен телефон, влажни марамчиња, крема за раце, книги, чаша со вода, календарче, кутија со накит и лакови за нокти.
Пред мене е компјутерот, до мене има цела кутија атлантис чоколатца , мобилниот ми е тука, цигарите и еден куп облека која чека да биде исперена
има сешто....куп менѓуши,ланчиња,парфеми,фломастери,мобилниот,слушалките,......но најважно од се една чоколада (милка)
пред мене е компјутерот и принтерот, корпичка со пенкалца, тафт лак за коса, цигари, кафе, лак за нокти, лабело, слушалки
Лааааллее чудоо.. Напред - Лаптопв, кревет, прозор (се што е надвор). перде, ќебенце, ова она.. и така Назад - Фотелја на која седам, ѕид и икона со Богородица Лево - Кафе, шише вода, една машинка со топченца, Регал (очила,копче,украс,лабело,ќесе,боици,еденкупкниги,систем(за слушање музика), чинија со јаболки, портофелче за моливи, речник МК-ЕН, саат, рамки) кујната, толку.. ОМГ Десно - НАШ СВЕТ, салфетки, лабело, острилка, пенкало, боица 1000 у едно (шарено бои), информатика учебник, црвено пенкало, далинско, фулџан, чанта за на школо, кревет (дел од оној пред мене) седмосед е.. итн. Да не набројувам уште досадно ќе е..