Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што има околу вас?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Delevska, 14 март 2010.

1. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    грицки, цигари, вода, мачорот ми дреме пред писи...па прилично ми е средено топ сум. :lol:

2. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Цигари, пепељара и упаљач... Леле страшно :? :? :?

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Полна огромна чаша цедевита :D :D

4. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Хмм телефонот, наочари, шише вода, лак за нокти и пак речници. Потоа, парче торта ммм :lol: огледало, виљушка и шоља какао :D

5. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.758
    Најлонско ќесе со хард диск :lol: што треба зет ми да ни го намести во компјутеров... Празна чаша, пенкала, селотејп... Цедиња некои, лаковите фала богу стално тука се шуњаат. Па средено ми е бирово бе еј :D :lol: :mrgreen:

6. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Моментално под мене има несреден кревет :oops: , околу мене мобилен телефон, уште еден мобилен телефон, полнач за мобилен, чаша до пола полна со вода, филџан од кафе(испиено :D ),капки за очи, палома, 2 тетратки, чинија со лушпи од цитрон, пижами, три свеќи и запалка. :D :D :D

7. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.190
    Моментално сум расфрлана со книги,тетратки,панкала на бирово а и на масата,со далинско од системот,мобилниот...сега за сега тоа има околу мене :)

8. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    vo momentov mobilnen tel., cigari, zapalka,pepeljara, prazna solja :$

9. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Моментално околу мене има: празна шоља од кафе(стандард :lol: ), плишано мече, 2 мобилни телефони, тетратка, до пола прочитана книга, шише со вода, соленки, чоколадо за готвење, капки за очи и едно шнолче. Толку! :D

10. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Pred mene forumov do mene kafe i kup dokumenti, fakturi ,dostavnici i ipratnici i cela moja kancalarija i voopsto ne mi e do rabota :D

11. she-17

she-17 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    23
    телефон, млеко за тело, парфем, папки за цд-а, мн алишта на столот и чинија со неизедено парче зелник :rofl: :rofl: :P

12. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    tv,sok i soncogled,nekolku penkala,tevter i edno staro aro sto mi gricka od soncogledot :rofl:

13. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.304
    Допаѓања:
    5.953
    Далечинско , Чаша со вода , марамици , изгрицкан сончоглед , огледало пред мене , и до тоа шминките :$ :D

14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Vo momentov sum vo prestavnistvo firma ..kaj mene ..biro,kompjuteri , katalozi, polici so papki,ubavi devojki koi se mn .vradni i eden zgoden decko koj e nivni provokator :D :emo: i mnogu drugo

15. maca.81

maca.81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    21
    Неколку маси, прозори, компјутери и еден куп озборувачи :envy:

16. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.304
    Допаѓања:
    5.953
  17. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    А да направиме една тема што нема околлу вас?? :rofl: :rofl: :rofl:
    од каде да почнам
    Пред мене, биро
    на бирото Компјутер, до него, даљинско, пред него менгусите на сестра ми, памук, тањирче со кикирики, огледало во форма на срце, маусот, до него мојот мобилен, кој што често наместо маусот го факам него :rofl: , тањирче со колачи, футрола од наочари, ацетон, млеко за отсанување шминка, новчаникот на сестра ми, оргинал извод, мој, рамка со слика од мене и дечко ми, опаковка од спреј за нос и тоалетна хартија :rofl: :rofl: ..Па не е лошо за едно биро :D
    Позади мене, мала масичка, а на неа здравствена книшка, слика, историја учебник, капки за нос, капсули, чешел и некои книшки
    Од двете мој страни по еден кревет, на двата по купови алишта, ташни, јакни, мечиња, јастуци, ќеси :rofl:
    И такааааааааааа :rofl:
    Многу сме уредни и јас и сестра ми :rofl:

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.190
    Тефтер,пенкала,списание,далинско од системот,пирамидата која ми е стандард на биро,листови од хартија :)

19. Popova

Popova Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    6
    Уф пааа :?: кутија цигари,запалка и пепелара секогаш, филџан со кафе, огледало, слушалици, до мене на ѕид полица преполна со книги (страв ми е да не ми се сруши врз компјутер некој ден :D ), CD-а, камерата ми се мава по биро (незнам зш стои ко и слабо ја употребувам), кутија со пенкала, моливи маркери, USB и уше едно,мобилен и уше еден, клуч од дома валјда :?: ... и тоа би било тоа :lol:

20. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    На бирото куп книги кои чекаат да бидат научени :$ |( МАркери во разни бои, и тие за да се комбинираат со книгите, и една голема шолја полна со јогуртче. :) Шмрц, да си ја испијам :D Другото си е исто како и секогаш, и додуша средено :D