има блок, мобилни, книги и тетртки еден куп, лак, милка пенкала, темперни,моливи, слушалки, цртежи, сок, чипс, нес....и уште ногооо глупости
Шише, истата машинка со топченца, тетратка по германски, др. тетратка онаква, телефон, апче,листови, далинско, држач за салфетки со салфетка, монета од 50 стотинки, тефтер, чанта, перничиња.. сеа сум малце подобра
Мобилен,цвеќе Спојлер Дека сум во дневна не за друго.Да бев во детска,цел реферат ќе пишев за тоа околу мене
Ауу.. како што знаетее кај мене е секојпат расфрланоо Лево: Мобилниот Alcatel One Touch 818, Washington Square (книга), рутер, чаша, кутија за накит, нивеа дездоранс, китка, сликички, ТВ лист, венче, ноктарица, агломер, шнола, трака за коса.. Купишта книги, чанта....... Десно: микрофон, звучник, маус, хефталка, полнач, капаче од шише, згмечено ливче хартија, телефон, шише „Горска“, пенкало, шнола, балон многу намален, изгризано јаболко, кутивче во кое има кашкавал и една маслинка, кутии за Цд-ња, трака за коса, мини формули (математика), слика, Рексона, едно нешто колку 1 сантим црно , неам поим што е , шише вода „Пепси“ (испиено шише, наполнето вода, да појаснам), мобилен, ќесе од политанки во кое има една политанка, и неколку кифлиња на пола.. Назад: Тросед, двосед, тепих, маса, печка, алишта, лист со песна напишана на германски, далинско, пеничиња, книга, чанта за лаптоп.. Морам да потсредам нели!?
Пред мене е компјутерот, несесер со лакови, пенкала, ножици, моливи, календар, украс со дедо мраз, стаклен снешко, стегачи за коса , масичка а на неа едно новогодишно чаршавче и вазна полна со лампиони и други тракатанци што ги ставала мајка ми Од лево е голематаа елка, пакетчиња под неа многуу лампиони на неаа, прозорец , списанија, радијатор, полица со книги , постери и многу други нештаа А од десно има шкавче поло со се за маникир и педикир, кутија со накит , уште некој новогодишен украс , ЦД, звучници, глувче ,телефон , слушалки,камера и другоо Позади мене многу алишта на столица кои треба навстина да ги средамм hock:
Пред мене е лап топот. После има перничиња,телефонот,слушалки,фото-апаратот,смартис бонбони,линдор чоколатки, чаша вода, дајлечински управувач,една рамка со слика и мечиња
Ај да не пишувам монитор, тастатура, маус... Мислам, се подразбира. Има календарче, камера, слушалки, елка, телевизор, бомбони, далечински управувач... Маса, кревет и се останато ми е подалеку.
Шоља со чајче, турпија, телефонот, лист од шкртаниците на брат ми, уште еден телефон, две рамки со слики, звучници, слушалки, уште една празна шоља, дрвен украс од Полска, железна корпа, скренер, весник, USB, шноли, топче, огледало, држач за алки, часовник за на рака, обетките, прстени, радијатор, кревет, две столчиња, облека, ташна, четири украсни кутии, две новогишни капи, икона, чорапчињата што ми ги облекле кога прв пат ме изнеле од болница, мојата мала библиотека, лејка, парфеми, уште еден украс од Полска, бродче од Охрид, украс од Словенија, украс од Крушево, школка од Бугарија, лакови за нокти, закачалки, перница, кебе, јорган, штекер, кабли, две слики на ѕидот Ххах.. мислам дека се што можев да видам напишав xD