Лабело,списание,телевизор,штипка за коса,лекарства,уште списанија,наочари,крема,полнач за мобилен,слушалки,чешел и новчаник.
Чаша со сокче, некои документи, огледалце, пенкало, мече, 3 тањира, слушалки за мобилен, мобилен, книги, лабело, ташничка...
Мобилен,чаша сок, чипс, чоколадо, книга, лабело, слики, телевизор, украси, плакар, масичка,кревет, итн.
Лежам на креветот.Значи има магазин до мене.има 2 лименки фанта, едно мало шише вода роса...лабело нивеа и слушалките.
Оо се и сешто има овде бананчиња и наполитанки , празо пакетче од смоки па потоа празна кутија од Munchmallow прозорец и да ви кажам има многу "убав" поглед ги глеам кокошките од комшијата ко в село да сум -.- , слушалки , звучник , книги и книги , бекутан марамчиња, украсче , компјутер и монитор столче под мене празна чаша , искинато ќесе што треба да го исфрлам подметачи , плишани животни , зад мене плакар, рамки со слики пред мене еве лепчиња со ајвар ии то
Компјутер, звучници, празна лименка од BU парфем, далинско, телефон и полнач, пепељара, упаљач, стегач за коса, празна чаша и слушалки.
Лаптоп кај мене во скут, позади мене клима која ми дува право во глава, лево од мене двд и пуштен телевизор со крајната сцена од филмот, звучници, омилената четка за коса веднаш до лаптопот, вазна со вештачки цвеќиња односно растенија, на ѕидот слики од татко ми и 200 цедиња кои не ги прибрав пред да си одберам филм. А да, и едно пастелно сино перниче целото стуткано затоа што го гушкав додека гледав филм.
Лаптоп,мобилен, колачиња списание од Зегин, 2те далечинска и домашниот телефон. Бидејќи телефонирам јас често.