papagal , gugutki ,,, lastovici ,,,cvetovi ,,, delovi ,,masi stolovi zelezoo telefoni ogledala kmputer zvucnici sto li nema
Шоља со кафе, пепељара, мобилен, тетратка, стегач за коса, звучници, слушалки, упаљач, пенкало, бројаница и вештачките нокти на сестра ми.
Книга (Шминкерка), шише, фиксен телефон, далинско, пенкало, молив, два чорапа, новчаниче за мобилен, тетратка, книга (Крилја), литстови, држач за салфетки, ќесе.
Стариот компјутер, лаптопот, пенкала, чаша јогурт, книги, тетратки, чинија со сливи, чинија со салата, стара папка, блок, старо венче, гума, молив, стара ташна која не ја користам, полица со книги, звучници, некаква кошница со стари венчиња и шноли, биро, стол од дневната, кревет, марамчиња, пижами, крпа, бањарка, радијатор, карта на Европа, шкаф, рамки со слики од мене кога сум била бебе...
Фиксен телефон, четка за заби, цртежи од кога сум била 5-6 години, бели листови, стегач, паломи, лист, пенкало што не пишува, апчиња празни, крем за раце, ножици, пластична чаша, шестар, батерија, далинско за клима, чачкалица, книга, нож, свеќа, друга батерија
Моментално и буквално околу мене, СЕ! Облека, постелнина, книги, новогодишни украси, столици, ќебиња, душек, перници. Се чувствувам како во бункерите од ќебиња што ги правевме како мали. Варосуваме, да се знае
Чоко желе од европа,тефтер со мои белешки,цигари и упаљач,парфем, и 2 книги а над нив наочари за читање
Парче од баклавата која ја правев, чаша пепси, мобилниот и букетот цвеќе кое внук ми го скина специјално за мене
Е па вака до мене стој телефонот, кебина, чаша со чајј, крем за раце, книга со некој мои белешки, мирис , полначи за телефони, грицкии, огледало, слушалки, училишното кесе, некои наливи, уезбето и уште шо не ахахахахха
моментално околу мене има: мојот мобилен телефон, лаптопов нормално xD, ќесе со цедиња,кабел за во компјутер,далечинскиот,полнач за телефон,слушалки и толку
Телевизор, фотелја, двосед, тросед, печка, мобилен, ќебе, ташна, некоја стара книга од факултетот на мама, фрижидер, блендер, кутија од плазма бисквити, пластично шише, кујна, тегли со зимница, маса, чинии со храна, часовик, календар...