звучници, телефон, choco biscuits, банана, цедиња, паломи, чепкалки за уши,ноктарче, модем, чаша со сок, иии многууу каблииии -.-
Е па има чаша, телфон, тефтерче, пари, тетратка, налив, уезбе, иглици, стегачина, полнач, слушалки, вазна, табуретка, рамка со слика, кесето училишно..............
Чинија со туна салата, две вилушки, нож, две четки за коса, списание од Авон, креон, еден син фломастер, футрола за цедиња, парчиња интегрално лепче, три чаши од кои две празни и една со сок, Нивеа млеко за тело, два дезодоранси, звучници. Спојлер Просто уживам во хаосов.. not.
Чаша вода, чаша чај Капки за нос, инхалаторче малко исто за нос ,2паломи и уште 2 за во корпа Мобилен,пенкало, авон каталог,тренерка,лак тоа е се
Свашта as always :geek: Селотејп, две пенкала, УСБ, уште едно пенкало, соларниче, рубикова коцка, микрофон, филџан, 3 книги математика, тефтер, уште еден тефтер, чинија со јадење, онакви кај што се ставаат оние cupcakes многуу, празно шишенце Sinalco Ice Tea, држач за пенкала, внатре три боици, долги ракавици, фиока во фиоката: Спојлер Каиш, полнач, шише со сперј, паломи, ќесе со бонбони, апчиња, изолир, црнки, маркери за ЦД-иња, футроли за мобилен, цигари (на татко ми), апарат, огледалце, пенкала, игли, џепчиња за хартија, и се останато расфрлани листови еден куп Значи рекордер сум во темава, признајте.
станов е хаос, а не па собава Сок, чаша.Пенкала.Тератка, полначи.Паричник.Метални парички ( веројатно 10 денарки или 50 ) паломи истутткани...чоколадо киндер тоа е во собава каде што сум...на кратко но во другите соби е повеќе лом.
Па една чаша, шише сок, јаболко, календарче, помада, airwaves мастики, британското знаме, слушалки, телефон и 3 книги
Значи вака има 2 USB, 2 телефони, слушалки, карти, чаша со вода, смоки, табуретка, пари, еден тефтер, чаша со наливи...., има едно укравче ангелче , чешел, огледало, кебето е до мене, камера, шише со вода...................
Два кревети, плакар, еден лаптоп, шминки, кармини, моливчиња за уста и очи милион , чешел, таблет, работна маса, два стола, мнооогу книги...... Спојлер би сакала да биде до мене и Barca-Gril
Празни листови, две гуми за бришење, еден неуспешен портрет, слушалки, парче чоколада, пенкало, молив, далечински управувач, влечки, принтер, ќебе, двосед, перница, лаптоп, очила, печка,... Маса, татко ми, задачи по физика, кујна, зелка, шише вода, блендер, тостер, фрижидер, ѓубре, шпорет, моблини телефони, фиксен телефон, телеизор, часовник, слики, новогодишни украси... Секакви глупости има.
Книги,книги,книги...Шаблон за документација,дневник,бележник,здравствена книшка,телефон,фотоапарат,УСБ,кабелче,полнач за телефон,батерија од лаптоп,пенкало,мастики,рамки со слики,околувратник,паломи,влажни за животни,брза помош за животни,кутре (спика ),глобус,ламба,часовник,држач за пенкала,кутија со пенкала,лабело,огледалце,пари.