Книги, тетратки, новчаниче, телефон, хефталица, лаптоп, слики (извади од фотоалбумот), календар, пенкало, мала ламба, цртежи, пари, рамки со слики, радио, цедиња, ранецот, пижами, мечиња (на полиците ), звучници.....
Десно од мене ТВ, лево сталка за цедиња, книга „Моќта на потсвеста“, пред мене монитор, звучници, камера, некои слики од мене како мала и мала иконка.
Овошен јогурт, паломи, гроздова маст, празна чаша, добра вода со вкус на портокал хохо, пакетче влошки, мобилен, пенкало, календар, перница, звучници, екран, компјутер, тастатура, биро , украси, едни за чаши ( не знам како се викаат абу xDD ), маус.
Бактерии Биро, компјутер, телефон, класери, столчиња, крема за раце, сок, пријатни и помалку пријатни луѓе.
Компјутер, биро, телефон, празно шише, чоколадо, лак, пенкало, лап топ, полнач, столна ламба, стакло, маса, палома, ташна, слушалки, далинско, стол, пижами, чорапи, перде, ќебе, кревет, перница, кабли, тетоважа, плакар, маус, куќиште, тастатура, капаче, стегач, цигара, упаљач, пепељара .
Телефон, полнач, прстени, USB, USB кабелчето од телефоно, лепило, обетки, компјутер, биро, стол, слушалки, едно кутифче мало (во него чувам ситнурии ахах ситни работи ), потоа табуретка, вазна, ваган со праски, кајсии и јаболка, блок 5, молив, налив, гума, режалка (сега цртав па затоа )....... и уште шо не... аххахах
Лаптоп хахаха, под него има маса и столови. До мене има шоља кафе, мобилен, вазна со цвеќе и книга, а околу мене шанк, тераса, парно и цвеќиња.
до мене : Шише со вода,каталог авон,чинија со овошје, паломи пенкало,мобилен,цигари ,упаљач,лак за нокти... околу мене: маса со столови,2-3 саксиски цвеќиња,фотелја толку
Компјутер, часовник, телефон, рамки, двоглед, телевизор, влажни марамчиња, таблет, плакар, кревет и уште што не.
Се и сешто Компјутер полнач мобилен таблет тефтер маса столици корпа со вештачко цвеќе лабело салфети нож јаболко...
Споменар, тефтер, лењир, слушалки, ноктарица, чупалица, стапче за ражнич ( ), ситни парички, кабели, мал тефтер, тастатура, компјутер, кутијка за пенкала и моливи (6 пенкала, од кои 1 за цедиња, три боици: 2 сини и една кафеава, цевка од пенкало, нараквица,онакви за хефталица, нешто железно, две спојалици, чачкалица, бонбон), уште една чачкалица, тастатура, стегач, глувче... Страшно.