Нее не си ја споделувам јас да неми ја урочи некој. А и за фалење е бе плава висока добра сиса, добра задница денес ми е во чизмица црна сукња ми кажа каква ама не запаметив мислам на модел и шампањ некоја блузетка, мрежаста чорапа а бе не сум мрднат од канцеларија, клима пуштена на 30 степени кока кола лименче иии муабтече се разбира денес нема нешто многу работа
Компјутер, компутер, лап топ, уште еден компјутер, пепељара, кока кола, шише вода, кључеви, картица за врата и тако даље
Мнооогу луѓе со мобилни во раце професор, колеги, шише вода и кока кола, пица затворена од колега, пенкло што не пишува, лаптоп, и чуден човек што цело време си седи, со никого не зборува и никој не го познва.... се надевам нема да експлодирме за брзо...
Таблет, лаптоп, тв, и колеги што дискутираат.. Денес несакам никој да ми го расипе расположението.. Онли мај џоб, натинг мор..
Јаболка, цимет, расфрлани тон ливчиња, пенкала, моливи, чај од нане, наочари за сонце, слики, цвеќе, и слушалки.. сега за сега. Ќе придојде уште нешто за брзо сигурно