dokumenti koi cekaat dorabotka, tefter penkalo , telefon fiksen i mobilen, kalendar, monitor, biro, itn itn
Слушалки од компјутерот, ножици, шише вода, телефонот, лењир (не знам ни што бара тука) цедиња, капки за нос, паломи со и без мрсули и обвивки од чоколадо.
пред мене комп, од двете страни од него 2 звучника од левата страна на комп принтер, ламба, книги, тетратка, десна страна негова тефтерче, ацетон, 6 лака, очила за сонце, привезок, уезбе, дигитрон, 5-6 мали пенкалца и уште толку големи, полнач за батерии а во шкафчето и фиоката да не прам муабет креативен хаос кој ќе треба да го средам за брзо време
има еден компјутер со сите свои делови, мобилниот, еден ладен сок, а сето ова го гледам со полузамижани очи.
Што нема околу мене хааха. Пред мене монитор маус звучници и принтер а до нив цеде од гта играта не е мое на сестра ми хаха, после УСБ па една кесичка мала блутут усб понатаму едно агломерче и врз него срценце потоа позади мониторот има камерче потоа ластиче за коса црвено и тоа хаха и на крај од работнава маса е мојата тетратка по математика од пред 3 години хахха. Потоа позади мене има столче и перниче на него, хахахахха неред мајко Чекам некој да ми исчисти има ли добровилци?: ааа изаборавив една кутија со благички колачиња на кутијата пишува мое колаче е баш е мое хаха
седам на двосед скут лап топот ,лево од мене едно перниче, десно уште едно перниче лево од двоседот- тросед, десно -фотеља, право од мене масиче и елементи со телевизор, двд, сликии, чаши, календар, украси и што уште не во фиоките.
Перниче, пижами, мобилен телефон, полнач за мобилниот, уште еден мобилен, влажни марамчиња, шише со вода(скоро празно ), кикирики, тетратка, скрипта, книга(која се надевам дека до вечер ќе ја дочитам ), крстозбори, огледало, млеко за тело, крема за стапала, крема за лице, средство за отстранување на шминка, 50 денари, плави картончиња(поминати-треба да ги фрлам ) и индекс.
Почнувам: Едниот звучник; две бисквити; венче; маркер; саат; пенкало; чаша вода; мобилниот; црн, бел и розев лак; Skittles; лабело; маус; тастатура; слушалки и алка. Мислам дека тоа е се.
Еден куп цедиња,тацна и шоља со чај,крема за лице,лењири,пенкала,маркери,двоглед играчка (и самата се прашувам како се нашол тука ),чепкалки за уши,листови,ножици,коректор...
Сок, апарат, пенкало, камера, кутија од некоја играчка Не е ова ништо, уште не сум почнала со денот хехе
Pa okolu mene ima casa so neskafe[*]banani use vo kesa toaletna so treba da se odnesi vo toalet filmovi 3-4 i mn drugin raboti
Чаша нескафе , сестра ми таму на нејзиното биро распишувана, листови со задачи кои чекаат решавање, 2 учебника, пенкалциња, моливчиња, линијар, гумичка, телефонот, слушалки од него, дигиталниот, полначот за батерии, пак не е на место, уесбето и тоа.
Чаша со вода, телефон, тетратки, листови со креации, план за градба на викендичка, телефон, тестови...тоа сега за сега
Ливчиња на кои пишува броеви некои,пенкало,дигитален апарат,телефон со се полнач,чачкалици , цигари...
дигитален пенкала каталог авон слушалки стик кикиритки клучеви книги усб кабел цедиња................се и свашта!!!!
Тањир со црешни , пенкалишТА дека ги има многу, далинско(далечински управувач ако не ме свати некој), весник и едно списание.
Дигитален апарат, каталози од Авон, чоколада која е при крај, миризливи свеќички, лак за нокти, „Вест“ и шолја топло кафе
knigi i tetratiki mojte slusalki umotani so na sestrami slusalkite posle zbirka matematika digitron listovi so zadaci i solja kafe