Ооооххх има мнооООгуу за набројување...До мене има еден гооооолем мајмун кој си го добив за роденден,систем,телефон,бомбони,ЦД еа,маркери,некои книги од факс,алиштааа,рамки со слики,ТВ,кутии со накит,перничиња,козметика,парфеми,меченца....
компљутерот, тв-то пред мене на лева страна од мене зид, на десна книги, книги и уште книги, уште подесно огледалотои радијаторот , зад мене креветот и плакар
Pred mene laptop koj e na biro na biroto casa Neskafe, mobilen, fiksen, cigari, dokumenti, notez, penkalo....na rabota sum
Што нема... Парфеми,дезодоранси,каблишта,звучници,касети,цд-иња,книги,пенкала,моливи,тефтери,шише фанта,мемориска,алишта,столче,играчки,слики,системи,кревет,книги,ранец,плакат,цртежи,черги,врата,лустер И другоо Сеа сум во собата на брат ми да не почнам за мојата да кажувам
Лап топ-от пред мене, биро, систем, звучници, еден куп рамки со слики од дечко ми, столна ламба, книги, листови, телефон и мн др...
Кревет (седам на него), лакови за нокти, шешир, чаша со нес, цеде, нотес, пано, куп книги, клучеви, слика со најдобрите другарки, апостолки и две плишани играчки - едното слонче (што ако го добиеш за подарок значи вечно пријателство) и едно срце големо од дечко ми
Моите две теленца што си ги сакам многуууу, цигарите, шнолки некои, пепељара, сокови еден куп и сликата од мене и дечкото во рамка
книги хемија и биологија, листови, тетратки, гума, коректор, пенкала, молив, стегач за коса, шноли, фотоапарат....