Хахаха .. па вака на доват ми е моето венче куп цедиња телефонот узб моливи и пенкала камера модем некој си ливчиња во кои цело време си шкртам нешо хихих
Мало шише пелистерка негазирана,лабело,веет крема,брошура од орифлејм,лак,ситни парички,пенкалца..и то
што се нема е прашањето на бирото има се и свашта тањири чаши,слушалки креми млека за тело,на масичките слики новчаници ламба,а на креветот е таму е најголемиот хаос (од книги,дкипти облека телефони....) сето ова знсчи дека ќе треба во најскоро време да ја средам собата
Покрај лаптопот ина биро има и телефон, шише со вода, пластична чаша, ајс кафе, сметки и пари, чоко бисквити, мноооогу листови и 2 пенкала, селотејп, ножици, коректор, крема за раце.
несесер,слушалки,кесе,мобилен,млеко за тело,каталог,ножички,изрежана сликичка....и многу други глупости
CD-иња, мобилиен, слушалки за лап топот, алманахот на брат ми, лакови, ацетон, памук, квики, пенкала...
еден куп вредносни хартии кои чекаат некој да ги сработи , коректор, лап топ,мобилен, и усте еден, пола пица недојадена ,мојата лута сестра која работи и збори без престанка, и јас на ФЕМИНА и го дигнав притисокот па мора да се одморам со вас се бројки ми се гледаат а уште сум наработа еееее незнаат да те сватат што луѓе ќе беа.
Пред мене- лап топ, десно- пижами, лево- вентилатор, назад- врата! североисточно од мене- бирото со еден куп слики, систем, столна ламба и едно капче од Федерер! под мене- кревет, лево од креветот- масичка и под стаклото еден куп слики од Федерер! Во едниот ќош- гардероб, а до него тарабука