пред мене биро а а него:компјутер,камерче,слушалки и микрофон,слушалки од телефонот,принтер,стило,привезок за телефон,куп цедиња,дигиталниот апарат,чешел,стегач,патенти за косата,огледало,пинцета,чаша со вода,книги,нивеа ејнџл стар лабело,ацетон,памук,мобилен,пасош и млеко за лице...уфф помалце ќе се уморев ако набројував што нема до мене јасс треба да станам да средам нешто амаа ајј покасно
мп3, слушалки, дигитрон, коректор ,лакови за нокти, пенкало, ножици, лента за депилирање, стегач за коса, ножици, монета 1 деначре ....многу сум уредна во моментов, се гледа.
телефончето во футролата, камерчето, звучниците, микрофонот, лип балм од боровинка, огледалцето, празна шоља во која до пред 15 минути имаше нес и еден куп листови, ливчиња од спортска (од брат ми) и пенкалца
Ахххх... три монитори, јас сум на средниот, три тастатури, три мауси... многу листови, пенкала, чаша вода, соленки, крема за раце, лабело и мобилниот... јбг на работа сум
Многуу големо биро, компјутерот, потоа шише празно, чаша, рамка со слика, стикот ташна, и голема кутија, со документите и цд за формат на компјутерот
Дека сум на кревет, ко Бриџит Џоунс сум. Само перници, лап топот во скут, обвивки од бомбончиња, и шише со вода. И пижамите под мене
Пред мене Фемина форумот лак за нокти (обавезно мора да има по некој на бирово),наочарите за сонце,алките и ланчето што ги носев прееска,чаша сок и пуканки,новчаникот,пенкала расфрлании и тоааааааа
вака: пред мене монитор,лево несесер отворен,крем за лице,и маска за коса,десно,глушецот,рамка,млеко за тело,чешел,клучеви од кола,мотор,од дома,два маркери,мобилен,тоалетна,две влазни марамици,мастики, горе лево на бироточаша со вода,пудра половина-гребена(нема више)десно горелосион за тело за намалување на растот за влакната,лак,ацетон,крем за раци за убрзување на растот на ноктите... може да заблежите дека ништо не е на свое место...утре генерал!!!!
Дигитален апарат,наочари за сонце,лаптопов,два мобилни,столна,цедиња,усб,блутут стик,млеко за тело,моливчиња и пенкала,календар,парфемче,спреј за освежување на соби...
Само на бирово имам: Огледалце, ацетон, ножици, лак за нокти, течна пудра, мобилен , филџан, наочари , пудра за тело, парфем, слики, мешиња, куп листови , пенкало , тефтер, , кутија со накит.... Добро што тастарурава ја гледав во ваков хаос
имам едно најлонче, не знам што бара тука, ама ми боде очи , мобилниот, чајче од камилица, за стомачето , едно усб и блутут, и стегач за коса како се нашол тука
на бирото имам лакови, ацетон, чунга лунга жваки, дигитален апарат, рачен саат, карти, стегачи, цвеќе, пличано мече, сет за нокти, очила, филмови и книгата:"Факторот бивши".
слушалки од компјутер пепељара пуна со пикавци чоколада(више ја нема) крема за тело крема за лице лосион телефон,а на креветот е хаос алишта на сите страни
Непрочитана книга , си стои веќе којзнае колку време , под мене фротирка за да не ми е жешко од лаптопот , перници , телефон . Па тоа углавно
На биро: сок, пепељара, маскара, стик, листови, наочари за сонце, двопек, стегач машна, цигарии, упаљач, два мобилни, фиксен, двопек ( кој знае од кога е) и значи ми фали на попт увото хеххее