Што има околу вас?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Delevska, Mar 14, 2010.

1. macysh

macysh Популарен член

пред мене биро а а него:компјутер,камерче,слушалки и микрофон,слушалки од телефонот,принтер,стило,привезок за телефон,куп цедиња,дигиталниот апарат,чешел,стегач,патенти за косата,огледало,пинцета,чаша со вода,книги,нивеа ејнџл стар лабело,ацетон,памук,мобилен,пасош и млеко за лице...уфф :tmi: помалце ќе се уморев ако набројував што нема до мене :rofl: :$ јасс треба да станам да средам нешто амаа ајј покасно :$ :$

2. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

мп3, слушалки, дигитрон, коректор ,лакови за нокти, пенкало, ножици, лента за депилирање, стегач за коса, ножици, монета 1 деначре :rofl: ....многу сум уредна во моментов, се гледа. :lol:

3. strangewoman

strangewoman Популарен член

телефончето во футролата, камерчето, звучниците, микрофонот, лип балм од боровинка, огледалцето, празна шоља во која до пред 15 минути имаше нес и еден куп листови, ливчиња од спортска (од брат ми) и пенкалца :$

4. mysterious

mysterious Популарен член

Татко ми :D
    Телевизор,маса,уште една маса...Абе што се нема :D
    Битно,средено е :)

5. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Ахххх... три монитори, јас сум на средниот, три тастатури, три мауси... многу листови, пенкала, чаша вода, соленки, крема за раце, лабело и мобилниот... јбг на работа сум :(

6. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Каталог орифлејм , мобилен и еден голем тефтер :D

7. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Многуу големо биро, компјутерот, потоа шише празно, чаша, рамка со слика, стикот :$ :lol:
    ташна, и голема кутија, со документите и цд за формат на компјутерот :lol: :rofl:

8. annii

annii Популарен член

едно балонче шарано и една празна чаша која била со сок полна :)

9. Shelea

Shelea Форумски идол

Дека сум на кревет, ко Бриџит Џоунс сум.
    Само перници, лап топот во скут, обвивки од бомбончиња, и шише со вода. И пижамите под мене :)

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Лак, кармин, парфем...

11. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Пред мене Фемина форумот :D лак за нокти (обавезно мора да има по некој на бирово),наочарите за сонце,алките и ланчето што ги носев прееска,чаша сок и пуканки,новчаникот,пенкала расфрлании и тоааааааа :D :rofl:

12. annnni

annnni Популарен член

вака:
    пред мене монитор,лево несесер отворен,крем за лице,и маска за коса,десно,глушецот,рамка,млеко за тело,чешел,клучеви од кола,мотор,од дома,два маркери,мобилен,тоалетна,две влазни марамици,мастики,
    горе лево на бироточаша со вода,пудра половина-гребена(нема више)десно горелосион за тело за намалување на растот за влакната,лак,ацетон,крем за раци за убрзување на растот на ноктите... :whew: може да заблежите дека ништо не е на свое место...утре генерал!!!!

13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Дигитален апарат,наочари за сонце,лаптопов,два мобилни,столна,цедиња,усб,блутут стик,млеко за тело,моливчиња и пенкала,календар,парфемче,спреј за освежување на соби...

14. viki44e

viki44e Популарен член

Моментално сладолед,кафе и една дооооосааднаа мува :bug: :envy:

15. irenna

irenna Популарен член

Само на бирово имам: Огледалце, ацетон, ножици, лак за нокти, течна пудра, мобилен , филџан, наочари , пудра за тело, парфем, слики, мешиња, куп листови , пенкало , тефтер, , кутија со накит....
    Добро што тастарурава ја гледав во ваков хаос :D

16. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

:D :D :D
    имам едно најлонче, не знам што бара тука, ама ми боде очи :) , мобилниот, чајче од камилица, за стомачето :envy:, едно усб и блутут, и стегач за коса како се нашол тука :^)

17. broken099

broken099 Истакнат член

на бирото имам лакови, ацетон, чунга лунга жваки, дигитален апарат, рачен саат, карти, стегачи, цвеќе, пличано мече, сет за нокти, очила, филмови и книгата:"Факторот бивши". :)

18. snake

snake Истакнат член

слушалки од компјутер пепељара пуна со пикавци чоколада(више ја нема) крема за тело крема за лице лосион телефон,а на креветот е хаос алишта на сите страни

19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Непрочитана книга , си стои веќе којзнае колку време , под мене фротирка за да не ми е жешко од лаптопот , перници , телефон . Па тоа углавно :D

20. Queen.S

Queen.S Истакнат член

На биро: сок, пепељара, маскара, стик, листови, наочари за сонце, двопек, стегач машна, цигарии, упаљач, два мобилни, фиксен, двопек ( кој знае од кога е) и значи ми фали на попт увото хеххее :lol: :lol: :lol: :rofl: