Јас кога ве читам вас тука си се чудам колку сум значи уредна и организирана ха ха газот мој уредна ... имам обетки и друг сличен накит на нив,имам тефтерчиња еден куп,пенкалца,рамка со слика,голема топка као за личење а уствари во неа има милион ствари,шише кисела вода ( ладна ) , боровинки и јагоди во една чинија ммм и и и и... и тоа е се народе.Аууу ама сум чисто девојче
Под мене има голема црна гума за пливање , си седам на неа И до мене има фотељче за во вода , ги испробувам на суво И кревети 2 и масичка
Мобилен,слушалки,цвеке,календар4е,мало знаменце на РМ,несесер со шминкиве мои ,огледало,парфеми,влажни марамчиња и т.н
тетратка,молив,блутут стик,усб,млеко за тело,праска,пенкало,цедиња,алишта,шеширче,ташна,папка за цедиња,столна ламба,рамки за слики и слики кои треба да ги тргнам од рамките
Kviki Gric изедени (седат уште од вчера), Сладолед маX од ванила,и стапчето од него ( и тој е исто изеден ,ама овој од денес ) Крема од гош некоја розева. Свеќа црвена, што мириса на ванила мислам дека беше. Мече. од орифлем меЏик eye (маскара и туш во едно),новчаникот. Влажни марамици. Чаша,празна . Мобилен , бел лак, саат и обетките што ги носев вчера. Многу е уредено,знам
Тепало за муви,наочари за сонце,сенка за очи,сјај,огледалце,алка,сликите од одмор,чаша со сок од боровинки .