под мене има кревет. на мене има лап топ.до мене има книга (другата страна на тишината). и многу многуууу други работи.
Столчиња (и тоа мало и 2 големи), модем, далечински управувач, звучници модем, книга слушалки за телефон и компјутер, салфета, пенкала, ЦД-ња, саат, рамка, стегач за коса......и ме мрзи да пишувам веќе
Па вака: пред мене компјутер, до него звучниците и столна ламба па хартии шнола за коса пенкало црвено влажни марамчиња фломастери (што бараат тука?) едно кутивче и толку
па нема баш многу нешта за чудо има лак за нокти,маскара,огледало,тефтерче,стила,витамини б комплекс,ладна вода,празна кутија од сладолед,полнач и телефон и усб малце бее
Паа има лабело, календарче некое ,шноличка за коса ,маус, звучници ,печатач, чаша со вода, чинивче со две кришки леб со мед..
Суво грозје, кикирики. Кутија во која има љиљакова алка, чупалица и вештачки нокти (се наканувам да ги ставам ) слушалки од телефонот, сив и розев лак
Лево чаша сок.. Десно далинското од ТВ и системот.. и маусот Пред мене слушалки... Позади мене мајка ми спие..
Десно играчки и едно дете со нив, плус перници , шкафче, и уште еден куп играчки,... лево уште едно дете на компјутер играт игри... принтер, столчиња, мириси, плишани мечиња , зајчиња, кучиња..